236
«Δήμαρχοι προσοχή», τονίζει στην επιστολή της η περιφερειάρχης (στη φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό από την πρόσφατη επίσκεψη στα... πέριξ της Μάνδρας) | Τwitter

Ρένα Δούρου προς δημάρχους: Μη μας δυσφημείτε, έχουμε αντιπλημμυρικό σχεδιασμό!

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2017, 13:21
«Δήμαρχοι προσοχή», τονίζει στην επιστολή της η περιφερειάρχης (στη φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό από την πρόσφατη επίσκεψη στα... πέριξ της Μάνδρας)
|Τwitter

Ρένα Δούρου προς δημάρχους: Μη μας δυσφημείτε, έχουμε αντιπλημμυρικό σχεδιασμό!

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2017, 13:21

Το «εννοείται θα πάω σπίτι μου» που είχε πει κάποτε (αν δεν γίνονταν πράξη οι εξαγγελίες της περί αντιπλημμυρικών έργων) πήγε… περίπατο και σε μία ακόμη προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών της -αλλά και να νουθετήσει τους «αυθάδεις» τοπικούς άρχοντες- η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έστειλε επιστολή στους δημάρχους της Αττικής για να τους πείσει ότι υπάρχει αντιπλημμυρικός σχεδιασμός. Σχεδιασμός, όχι υλοποιημένα έργα…

Φθάνει μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί ορισμένους εξ αυτών για δηλώσεις που «αγγίζουν τα όρια της δυσφήμισης»!

Με την επιστολή της η κυρία Δούρου ενημερώνει όσους εκ των δημάρχων δεν το γνωρίζουν, ότι η Περιφέρεια  επιχειρεί «μεγάλες παρεμβάσεις στο πλαίσιο συγκεκριμένου, και όχι αποσπασματικού, στρατηγικού σχεδιασμού».

Αναλύοντας το πρόγραμμα αντιπλημμυρικής θωράκισης που όπως λέει, είναι σε φάση υλοποίησης, η κυρία Δούρου εφιστά την προσοχή των δημάρχων, καλώντας τους να αναλάβουν -και αυτοί- τις ευθύνες τους.

«Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες δοκιμασίας των συμπολιτών μας, οφείλουμε όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως έχουμε χρέος απέναντι στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας», αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή της η περιφερειάρχης, ψέγοντας όσους τόλμησαν να την επικρίνουν με αφορμή την πρόσφατη φονική καταστροφή στη Δυτική Αττική.

«Τις τελευταίες ημέρες», υποστηρίζει, «με αφορμή την τραγωδία που έπληξε τη δυτική Αττική εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών, ορισμένοι συνάδελφοι διατυπώνουν απόψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σχετικά με την αντιπλημμυρική πολιτική της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής». Απόψεις, οι οποίες -όπως υπογραμμίζει- «σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της δυσφήμισης».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...