170
«Διεκδικώ να εκλεγώ πρόεδρος, όχι να γίνω αντιπρόεδρος του κ. Μητσοτάκη», έχει ξεκαθαρίσει ο πρώην υπουργός | Facebook

Ο Ραγκούσης «προειδοποιεί» τους ψηφοφόρους με βίντεο για τους άλλους υποψηφίους

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 12:08
«Διεκδικώ να εκλεγώ πρόεδρος, όχι να γίνω αντιπρόεδρος του κ. Μητσοτάκη», έχει ξεκαθαρίσει ο πρώην υπουργός
|Facebook

Ο Ραγκούσης «προειδοποιεί» τους ψηφοφόρους με βίντεο για τους άλλους υποψηφίους

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 12:08

«Είναι πλέον ολοφάνερο τι πάει να γίνει. Μόνο εσύ μπορείς να το εμποδίσεις. Έλα να ψηφίσεις στις 12 Νοεμβρίου». Με το σύνθημα αυτό, το οποίο συνοδεύει βίντεο με δηλώσεις των ανθυποψηφίων του, ο Γιάννης Ραγκούσης δίνει το πολιτικό του στίγμα στη μάχη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, λέγοντας εκ νέου «όχι» στην προοπτική συγκυβέρνησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με το εν λόγω βίντεο  -που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Twittter, ο κ. Ραγκούσης προσάπτει στους αντιπάλους του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ότι έχουν ψηλά στην ατζέντα τους τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και καλεί όσους θέλουν να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να προσέλθουν στις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο πρώην υπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι διεκδικεί να εκλεγεί πρόεδρος του νέου ενιαίου κόμματος και όχι να γίνει «αντιπρόεδρος του κ. Μητσοτάκη», ενώ έχει κατηγορήσει ανοικτά τη Φώφη Γεννηματά ότι «δεν έχει το θάρρος να πει ξεκάθαρα ότι θα συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήθεν για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη».

Geplaatst door Giannis Ragkousis op Maandag 23 oktober 2017

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...