314
Ο Μπεν πανηγυρίζει με τον Κούτρη το δεύτερό του γκολ εναντίον της Παρτίζαν | ΙΝΤΙΜΕ/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προέλαση Ολυμπιακού με σόου Μπεν στο Βελιγράδι

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2017, 23:46
Ο Μπεν πανηγυρίζει με τον Κούτρη το δεύτερό του γκολ εναντίον της Παρτίζαν
|ΙΝΤΙΜΕ/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προέλαση Ολυμπιακού με σόου Μπεν στο Βελιγράδι

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2017, 23:46

Φρέσκος, ανανεωμένος και αποτελεσματικός. Ο εφετινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε δείξει η ομάδα την ίδια περίοδο πέρυσι. Σε ένα ματς που είχε προαναγγελθεί ως σκληρή μάχη, εντός και εκτός γηπεδου, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Βελιγράδι νικώντας την Παρτίζαν με 3-1 και μετατρέποντας τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε τυπική διαδικασία. Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά περάσει στα πλέι οφ του Champions League και αν μη τι άλλο έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Μολονότι έπαιζε σε μια καυτή έδρα -και μάλιστα προκλήθηκαν επεισόδια στο ημίχρονο με θύματα παίκτες του Ολυμπιακού- οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν από την αρχή την ανωτερότητά τους. Μάλιστα είδαν τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, τον Μπεν Moχάμεντ, να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό: ένα λάθος στο κέντρο από τους Σέρβους, ο Καρσελά βρήκε τον Μάριν, αυτός πάσαρε στον Μπεν και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι Σέρβοι ισοφάρισαν λίγο αργότερα: στο 10ο λεπτό και σε ένα γέμισμα από τα δεξιά, ο Γιάνκοβιτς σούταρε, ο Καπίνο έδιωξε η μπάλα… κόντραρε πάνω στον επερχόμενο Ταβάμπα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 της Παρτίζαν.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που απειλούσε. Πρώτα στο 49′ όταν ο Μπεν άφησε την μπάλα για τον Σεμπά αλλά εκείνος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έπειτα ο φορ από τις Κομόρες έδειξε στοιχεία μεγάλης κλασης: ο Μπεν με διαγώνιο πλασέ κάρφωσε τη μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας της Παρτίζαν κάνοντας το 1-2.

DFm1kdzWAAIBKFw
Η φάση του 2-1. Ο Μπεν εκτελεί με άψογο σουτ

Οταν ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή στο τέλος μπήκε στη θέση του ο Εμενίκε, ο οποίος προορίζεται για βασικός φορ στον Ολυμπιακός. Και αυτός σε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής έκανε 1-3 με μια ενέργεια κατά την οποία πέρασε και τον τερματοφύλακα της σερβικής ομάδας!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...