228
|

Protagon: Είμαστε (είσαστε) πια πολλοί και καλοί

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 17:56

Protagon: Είμαστε (είσαστε) πια πολλοί και καλοί

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 17:56

Καλώς. Για να διαβάζετε αυτό το σημείωμα, είστε από τους τακτικούς εδώ μέσα. Αλλά ξέρετε πόσοι είστε; Πολλοί! Το Protagon τον Ιούνιο άγγιξε τους 900.000 μοναδικούς επισκέπτες! Πολύ καλή επίδοση ακόμη και  σε απόλυτα νούμερα με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν ιστότοπο που κατά κανόνα δίνει έμφαση στην ανάλυση της είδησης, στο σχόλιο και σε ιστορίες «για να σκεφτόμαστε διαφορετικά». Σε έναν ιστότοπο  κυρίως  που δεν υποκύπτει στην «ψηφοθηρία» των εντυπωσιακών τίτλων για άρθρα κενά ουσιαστικού περιεχομένου.

Τα στατιστικά στοιχεία που παρείχε για τον μήνα Ιούνιο του 2017 η Google επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία που καταγράφει εδώ και καιρό το Protagon. Είναι στοιχεία που δεν αφορούν μόνο τους υψηλούς απόλυτους αριθμούς επισκεψιμότητας (πάνω από 2.000.000 επισκέψεις, πάνω από 7.000.000 προβολές σελίδων του site), αν και αυτά μόνο θα αρκούσαν για να καταδείξουν τις αυξητικές τάσεις.

Τα στοιχεία της Google αφορούν και σε ιδιαίτερα καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκέψεων στο Protagon: η μέση επίσκεψη στο site ξεπερνά τα πέντε λεπτά, ο μέσος αναγνώστης διαβάζει για πάνω από δύο λεπτά μια και μόνο σελίδα του, ενώ επισκέπτεται περισσότερες από τρεις κάθε φορά.  Δεν είναι (δεν είστε) δηλαδή περιστασιακός επισκέπτης που τυχαίνει να «προσγειώνεται» από άλλες πηγές στο Protagon και να αποχωρεί αμέσως. Κάτι βεβαίως που εσείς το ξέρετε ήδη…

 

Analytics Protagon 6 17_22222

 

Analytics Protagon Divice 6 17

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...