584
Ευτυχισμένες στιγμές. Ο Τόμας Μαρκλ απέχει έτη φωτός από το βασιλικό πρωτόκολλο. Πειράζει; | CreativeProtagon

Πρέπει να ντρέπεται η Μέγκαν Μαρκλ για τον μπαμπά της;

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 14:02
Ευτυχισμένες στιγμές. Ο Τόμας Μαρκλ απέχει έτη φωτός από το βασιλικό πρωτόκολλο. Πειράζει;
|CreativeProtagon

Πρέπει να ντρέπεται η Μέγκαν Μαρκλ για τον μπαμπά της;

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 14:02

Υπάρχει και το σχετικό σκετς με πρωταγωνιστή τον Μίστερ Μπιν: παραταγμένος προκειμένου να δει από κοντά και να χαιρετίσει τη βασίλισσα της Αγγλίας, έχοντας κάνει μία σειρά από τις γνωστές του γκάφες καταλήγει, όταν εκείνη βρεθεί τελικά μπροστά του, να τη βγάλει νοκάουτ με μια δυνατή κουτουλιά – που υποτίθεται ότι θα ήταν βαθιά υπόκλιση, αλλά δεν του πέτυχε.

Αυτό το βίντεο σου έρχεται στο μυαλό μαθαίνοντας για το «δράμα» που περνά η Μέγκαν Μαρκλ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο της, τον γάμο της χρονιάς, με τον πρίγκιπα Χάρι: μία σειρά από ντροπιαστικές κινήσεις του πατέρα της ήρθαν να προστεθούν στο ούτως ή άλλως διόλου λαμπερό βιογραφικό του. Και ενώ αυτές τις ημέρες επρόκειτο να γίνει η γνωριμία μεταξύ των πεθερικών, παραμένει μυστήριο το ποιος θα συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία.

Να έχεις βρει τον πρίγκιπά σου (στην κυριολεξία), να σε ζηλεύει όλος ο γυναικείος πληθυσμός για την ασύγκριτή σου τύχη, κι ενώ όλα είναι έτοιμα, να εμφανίζεται μια μεγάλη παραφωνία στο τραγούδι του γάμου σου, κάτι σαν επίμονη λαδιά στο αψεγάδιαστο νυφικό σου. Και όλα αυτά, εξαιτίας του ίδιου του μπαμπά σου.

Οπως αναφέρει και δημοσίευμα του Guardian, η είδηση που διέρρευσε με τον Τόμας Μαρκλ να έχει σκηνοθετήσει τη δήθεν παπαρατσική του φωτογράφιση από τις προετοιμασίες του για τον γάμο της κόρης του, είναι αρκετά σοβαρός λόγος για να μην παρευρεθεί τελικά όχι στην τελετή, ούτε καν στη Βρετανία.

markle
Η μικρή Μέγκαν στην αγκαλιά του μπαμπά της, πολύ προτού μπει το παλάτι ανάμεσά τους

Εχοντας ζητήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 δολαρίων για τη δημοσίευσή τους, ο Μαρκλ εικονίζεται στις επίμαχες φωτογραφίες σε διάφορες δήθεν καθημερινές στιγμές του: να του παίρνουν μέτρα για το κοστούμι που θα φορούσε στον γάμο, να γυμνάζεται με βαράκια σε ένα πάρκο ώστε να δείχνει fit στις 19 Μαΐου, να διαβάζει ένα βιβλίο για την ιστορία της Αγγλίας προκειμένου να πάει διαβασμένος σε περίπτωση που τον βάλουν να γράψει πρόχειρο διαγώνισμα η Ελισάβετ, ο Φίλιππος και ο Κάρολος, να τσεκάρει δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο της κόρης του, καθισμένος σε ένα Ιnternet cafe.

Ολα αυτά τα στιγμιότυπα, που θυμίζουν ταινία των 80’s με πρωταγωνιστή έναν γκαφατζή χαμένο κορμί πατέρα, έχουν και κάτι το χαριτωμένο μέσα τους. Κυρίως, κάνουν όλο αυτό το φωτογενές οικοδόμημα που ονομάζεται «βασιλικός γάμος» να έχει κάτι πιο λαϊκό, πιο γειωμένο και επομένως πιο ανθρώπινο: η τεράστια διαφορά στο οικογενειακό περιβάλλον της νύφης και του γαμπρού, η όμορφη που κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα και τώρα φοβάται τι θα πει ο κόσμος για την ταπεινή καταγωγή της, τα φαντάσματα από το παρελθόν (ο παράξενος, λαϊκός μπαμπάς που δεν έχει ιδέα από το πρωτόκολλο του παλατιού, αλλά και ο πρώην πορνοστάρ πρώην εραστής, Σάιμον Ρεξ) που μουτζουρώνουν την «πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας», ίσως τελικά και να την κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

2018-05-11T142231Z_662596930_RC126DBF0B40_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS-WEDDING
Η βιομηχανία του γάμου της χρονιάς είναι πανέτοιμη για τις 19 Μαΐου. Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια απομένει: ποιος θα παραδώσει τη Μέγκαν στον Χάρι; REUTERS/Toby Melville

Εδώ κολλάει άλλωστε και η λαϊκή ρήση «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός…». Και στην πραγματικότητα, τα πεθερικά από τη μεριά του γαμπρού είναι μια χαρά με την επιλογή του Χάρι, ακριβώς επειδή όση λάμψη λείπει από το γενεαλογικό δέντρο της νύφης, αναπληρώνεται από τον αέρα της σταρ ηθοποιού που αποπνέει. Και τι θα ήταν μια σταρ, χωρίς λίγο δράμα στη ζωή της, ειδικά λίγες ημέρες πριν από τον πολυπόθητο γάμο της;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...