419
Νίκος Παππάς και Αδωνις Γεωργιάδης: Αυτές οι εγκαρδιότητες μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ανήκουν στο παρελθόν... | Λιάκος Γιάννης / IntimeNews

Αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ για το tweet του Καμμένου για τη Φώφη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2016, 20:04
Νίκος Παππάς και Αδωνις Γεωργιάδης: Αυτές οι εγκαρδιότητες μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ανήκουν στο παρελθόν...
|Λιάκος Γιάννης / IntimeNews

Αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ για το tweet του Καμμένου για τη Φώφη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2016, 20:04

Αμηχανία εξακολουθεί να προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η πραγματικά ιταμή ανάρτηση του Πάνου Καμένου στο twitter -με στόχο τη Φώφη Γεννηματά- η οποία προκάλεσε σάλο.

«Μετά τη φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου, η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη», ήταν η ανάρτηση του υπουργού Αμυνας.

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Aδωνις Γεωργιάδης καλώντας τον παριστάμενο υπουργό Νίκο Παππά να πάρει θέση.

Αφού πρώτα εξέφρασε την έκπληξή του πως ένα κόμμα της Αριστεράς, που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των γυναικών, δεν λέει τίποτα για τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ. «Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά δεν πρέπει να χυδαιολογούμε και να ευχόμαστε να πάθουμε καρκίνο. Πρέπει, κ. Παππά, να πάρετε θέση εκτός και η διατήρηση στην καρέκλα έχει μεγαλύτερη σημασία» είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας για θέματα ΜΜΕ.

«Φαντάζομαι τώρα που τελειώσατε το κήρυγμά σας να έχετε στον νου σας τον χαρακτηρισμό σας «φασίστα» προς εμένα και να ανακαλέσετε» απάντησε ο Νίκος Παππάς «να το θυμάστε αυτό. Ελπίζω να συνεχίσετε την αλληλογραφία σας με τον Παττακό. Καλή τύχη στις σχέσεις σας με τους πραξικοπηματίες».

Στην συνέχεια ο υπουργός αποχώρησε από την αίθουσα. Η εσπευσμένη, ωστόσο, αποχώρησή του δεν έκαμψε τον κ. Γεωργιάδη.

«Ο υπουργός, για μια ακόμα φορά, χυδαιολόγησε και στη συνέχεια έφυγε. Λέει ψέματα. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια αφιέρωση του Παττακού προς εμένα. Δηλαδή, αν υπήρχε μια αφιέρωση δική μου προς τον Σκουρλέτη τι θα λέγαμε, ότι έχω σχέση με τον Σκουρλέτη;» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπεριφορά Καμμένου.

«Πάρτε θέση. Εκτός και αν νομίζετε ότι ο καρκίνος είναι πολιτικό θέμα» επέμεινε και απευθυνόμενος προς τον Σωκράτη Φάμελλο του καταλόγισε ότι έχει σκύψει το κεφάλι του και δεν λέει λέξη.

Στην αντιπαράθεση πήρε μέρος και ο Πάνος Σκουρλέτης. Στην αρχή συνέστησε να μην μπαίνουν τέτοια θέματα στην αντιπαράθεση, λέγοντας ότι και εκείνος στο παρελθόν έχει υποστεί τις συνέπειες. Στη συνέχεια δήλωσε… άγνοια για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου.

Επειτα από ώρα και αφού είχαν προηγηθεί οι αιχμηρές τοποθετήσεις του Γιάννη Μανιάτη, του Γιώργου Αμυρά, του Χάρη Θεοχάρη και της Νίκης Θεοχάρη, που απαίτησαν από τον υπουργό να πάρει θέση, ο κ. Σκουρλέτης «θυμήθηκε» τι έχει πει ο κ. Καμμένος και έλαβε αποστάσεις ασφαλείας: «Καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει και αυτά που λέει τον χαρακτηρίζουν. Εγώ δεν θα έκανα τέτοια δήλωση, τη θεωρώ ατυχή».

Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «αήθη» και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση που δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση. «Είναι λες και τα υιοθετείτε», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...