145
O Tάκης Θεοδωρικάκος με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη | Τwitter

Θεοδωρικάκος: Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν προλάβει να «αποδράσει» με πρόωρες

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 10:56
O Tάκης Θεοδωρικάκος με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη
|Τwitter

Θεοδωρικάκος: Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν προλάβει να «αποδράσει» με πρόωρες

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 10:56

Aν ο Τσίπρας δεν πάει σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση των Ευρωεκλογών. Την εκτίμηση αυτή έκανε ο συντονιστής στρατηγικής και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6, χαρακτηρίζοντας το 2018, έτος μεγάλων ανατροπών.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τη χειρότερη εικόνα κυβέρνησης μετά τη μεταπολίτευση, είναι βαθύτατα απομονωμένη από την πλειονότητα των νέων και τους μισούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» παρατήρησε ο κ. Θεοδωρικάκος επικαλούμενος τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική που δείχνει να αποκτά το Κίνημα Αλλαγής:«Είναι φυσικό», είπε, «μια πρωτοβουλία όπως αυτή να λειτουργεί συσπειρωτικά».

«Έχουν περάσει οι εποχές που ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ είχε πέραση, βλέπω το 2018 μια μεγαλη ανατροπή», υπογράμμισε, για να σημειώσει ότι  «ένας λόγος που έχει κατάρρευσει η αξιοπιστία της πολιτκής είναι η τριετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οταν ο ελληνικός λάος έζησε ένα όνειρο πραγμάτων που μετατράπηκε σε εφιάλτη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...