327
Οι Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης στο μέσον της φωτογραφίας, με αφορμή την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας | ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / IntimeNews

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά του Πάνου Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2017, 20:08
Οι Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης στο μέσον της φωτογραφίας, με αφορμή την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
|ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / IntimeNews

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά του Πάνου Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2017, 20:08

Την κατάθεση αγωγής κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, τις αμέσως επόμενες ημέρες, προαναγγέλλει με δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

O εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής».

»Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Εως εδώ, λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα».

»Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς, θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης».

Αιτία της αντίδρασης του κ. Θεοδωράκη ήταν η ειρωνική ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Εγραψε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος: «Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

«Η προσφυγή του Σταύρου στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου, είναι κίνηση στην οποία οφείλει να προβεί κάθε πολιτικός, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, αντιστέκεται στην ύβρη, το ψεύδος, τη συκοφαντία. Κάθε πολιτικού που υπηρετεί την αξιοπιστία της πολιτικής απέναντι στη λάσπη που εκτοξεύει ο Πάνος Καμμένος, ήδη καταδικασθείς για συκοφαντία στο παρελθόν». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης το βράδυ της Τρίτης, ως μία απόλυτα ξεκάθαρη θέση συμπαράστασης στον επικεφαλής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...