289
Διάσημοι, με περιουσίες εκατομμυρίων, στο έλεος της Ιρμα | CreativeProtagon

Ιρμα: Ποιοι διάσημοι κινδυνεύουν

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 08:40
Διάσημοι, με περιουσίες εκατομμυρίων, στο έλεος της Ιρμα
|CreativeProtagon

Ιρμα: Ποιοι διάσημοι κινδυνεύουν

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 08:40

Μαζί με τους χιλιάδες κατοίκους που πλήττονται από τον σαρωτικό τυφώνα Ιρμα, βρίσκονται και οι πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου.

Για παράδειγμα ο Μπράνσον, ο δισεκατομμυριούχος φίλος του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έχει το δικό του νησί στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, στην Καραϊβική. Για την ακρίβεια, είχε. Ο τυφώνας Ιρμα ήδη κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές θέρετρό του στη νήσο Νέκερ. Μαζί με την οικογένειά του, όμως, επέζησαν και είναι καλά στην υγεία του.

Ενας άλλος που μπορεί να δει το σπίτι του στο έλεος της Ιρμα, είναι ο δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο επιχειρηματίας έχει ένα ακίνητο αξίας 50 εκατ. δολαρίων στην Γουαδελούπη. Μπορεί ο ίδιος να μην επισκέπτεται συχνά το πολυτελές θέρετρό του, αλλά πριν από δύο χρόνια είχε διοργανώσει εκεί ένα τεράστιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, καλώντας ακόμη και τους Black Eyed Peas να τραγουδήσουν. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε αντίθεση με τον Μπράνσον, δεν βρίσκεται στο νησί, ενώ οι άνθρωποι που ζουν εκεί έχουν μετακινηθεί από το παραλιακό μέρος σε ασφαλές καταφύγια.

Στο έλεος της Ιρμα αναμένεται να βρεθεί η περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ, με τον τυφώνα να περνά από πολυτελή σπίτια του αμερικανού προέδρου, ανάμεσά τους και το αγαπημένο του στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Το αρχοντικό του στην Καραϊβική, Le Chateau des Palmiers, που βρίσκεται στο νησί του Αγίου Μαρτίνου, έχει ήδη υποστεί σημαντικές ζημιές.

Επίσης, σε υψηλό κίνδυνο βρίσκονται σπίτια, όπως βλέπετε στο γράφημα, των Εντι Μέρφι, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και Τζόνι Ντεπ (στις Μπαχάμες), Οπρα Γουίνφρι, Μικ Τζάγκερ, και Μπρους Γουίλις.

Προφανώς και θα μπορέσουν να φτιάξουν ξανά τα σπίτια τους – ας όψονται οι διογκωμένοι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.

Φαντάζει, όμως, εξαιρετικά οξύμωρο: ακόμα και οι διάσημοι, που διαθέτουν τόση δύναμη, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απέναντι στην Ιρμα. Επειδή με την άγρια πλευρά της Φύσης δεν μπόρεσε να τα βάλει κανείς…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...