332
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη χαιρετούν τους παρευρισκόμενους στο μνημόσυνο | IntimeNews

Πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2018, 14:26
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη χαιρετούν τους παρευρισκόμενους στο μνημόσυνο
|IntimeNews

Πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2018, 14:26

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Ιερά Μητρόπολη Χανίων.

Συγγενείς, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό καθώς την Τρίτη 29 Μαΐου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του σε ηλικία 99 ετών. Ο πρώην Πρωθυπουργός κηδεύτηκε δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων.

294692294694(1)

Στο μνημόσυνο βρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Σοφία, Δάφνη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο καθώς και ο Κώστας Μπακογιάννης με την αδερφή του Αλεξία, η Κατερίνα Μητσοτάκη και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

294691

Τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη δεν προέβησαν σε δηλώσεις ενώ μετά το πέρας της δέησης μίλησαν με τον κόσμο και επικοινώνησαν με φίλους και συνεργάτες του πατέρα τους που δραστηριοποιούνται κομματικά στο νομό.

294690294684

Για άνθρωπο της συναίνεσης, της υπομονής, των καλών λόγων, της ηρεμίας και της πολιτικής ισορροπίας, έκαναν λόγο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ φίλοι της οικογένειας και φίλοι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Σήμαινε πάρα πολλά για όλη την Ελλάδα αλλά και για μένα προσωπικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που η παρουσία του συμπυκνώνεται σε δύο λέξεις, αλήθεια, που έχει λείψει τόσο πολύ από το πολιτικό μας σύστημα και υγιής πατριωτισμός, αγάπη για την Ελλάδα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

294677

Μετά το μνημόσυνο τα μέλη της οικογένειας (εδώ ο κλάδος Ντόρας Μπακογιάννη) πήγαν στο ιστορικό καφέ Κήπος Χανίων όπου εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν να τους χαιρετήσουν.

294674

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...