225
H προσαγωγή -και τελικά η σύλληψη- της 19χρονης μητέρας έγινε την Κυριακή 13/5 | Twitter

Πετρούπολη: 19χρονη έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο και το πέταξε στα σκουπίδια

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 11:18
H προσαγωγή -και τελικά η σύλληψη- της 19χρονης μητέρας έγινε την Κυριακή 13/5
|Twitter

Πετρούπολη: 19χρονη έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο και το πέταξε στα σκουπίδια

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 11:18

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. Η Αστυνομία ενημερώνεται για ένα νεκρό νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην συμβολή των οδών Πίνδου και Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή ήταν ακόμα πιο φρικιαστικά. Το νεογέννητο αγοράκι το είχαν πνίξει με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί, φιμώνοντάς το μάλιστα με κομμάτια χαρτί, ώστε να μην ακούγεται το κλάμα του!

Οι έρευνες για τη μητέρα του βρέφους και τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας απέβησαν άκαρπες τις πρώτες εβδομάδες, ωστόσο τη Δευτέρα 14/5 πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψαν ότι έγιναν δύο συλλήψεις για την υπόθεση. Οπως διευκρινίστηκε, συνελήφθησαν δύο γυναίκες – κατά πληροφορίες, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αμφότερες ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Συγκεκριμένα, η 19χρονη είπε στην ομολογία της ότι έπνιξε το μωρό με τον ομφάλιο λώρο μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της και κατόπιν το έδωσε στη μητέρα της για να το πετάξει στα σκουπίδια!

Στα ίχνη της 19χρονης η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε ύστερα από έρευνες σε σπίτια της περιοχής βάσει του DNA που είχε βρεθεί στο σημείο όπου είχαν πετάξει το νεογέννητο.

Οταν ταυτοποιήθηκε το DNA της νεαρής μητέρας, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο κατώφλι του σπιτιού της την Κυριακή και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Εκεί τα ομολόγησε όλα… Ηταν Κυριακή 13 Μαΐου, Ημέρα της Μητέρας…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...