193
Η άτυχη Καρολίνα... | facebook

Πέθανε σε πυρκαγιά η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2018, 15:06
Η άτυχη Καρολίνα...
|facebook

Πέθανε σε πυρκαγιά η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2018, 15:06

Σοκ στον δημοσιογραφικό χώρο από τη δυσάρεστη είδηση ότι η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα πέθανε την Κυριακή των Αποκριών από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που έμενε, στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα. Πρόκειται για τη μητέρα της θανούσης, η οποία είναι βαριά άρρωστη.

Η άτυχη Καρολίνα εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρή μέσα στη μονοκατοικία και τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Μάνος Τσαγκαράκης.

Ο δημοσιογράφος που είχε φιλικές σχέσεις με την Καρολίνα έγραψε στο προφίλ του: «Του ’λειπε του Παράδεισου ένας άγγελος και πήρε εσένα… Καλή ανάπαυση, Καρολίνα μου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Η Καρολίνα υπήρξε παρουσιάστρια ειδήσεων στον Ant1, αρθογραφούσε σε έντυπα, ενώ εργάσθηκε και στο Alter μέχρι την ημέρα που έκλεισε.

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια της δημοσιογράφου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο τραγικός θάνατος της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Στη σύντομη, αλλά γεμάτη επιτυχίες επαγγελματική της πορεία ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την εργατικότητά της.

Στους οικείους της εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...