232
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο ανιψιός της, Αιμίλιος | Facebook

«Πέρασαν 21 χρόνια από τη μέρα που έκανες ένα ολόκληρο έθνος να δακρύσει»

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2017, 10:59
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο ανιψιός της, Αιμίλιος
|Facebook

«Πέρασαν 21 χρόνια από τη μέρα που έκανες ένα ολόκληρο έθνος να δακρύσει»

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2017, 10:59

Ενα μήνυμά του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που πέθανε τέτοια μέρα πριν από 21 χρόνια, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ανιψιός της, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

«Πέρασαν κιόλας 21 χρόνια…Από τη μέρα που έκανες ένα ολόκληρο έθνος να δακρύσει. Και φαίνεται σε όλους μας σαν “χθες”. Λείπεις πολύ, ιδίως τώρα. Από τα αδέρφια σου και εμάς. Από τους φίλους σου. Από την Ελλάδα που αγάπησες και σε αγάπησε. Συνεχίζεις να ζεις, όμως πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Με το έργο σου, τη λάμψη σου, το χαμόγελό σου. Σε ευχαριστούμε για όλα», έγραψε. Ο Αιμίλιος, γιος του Αντώνη Βουγιουκλάκη, αδελφού της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ήταν βαφτιστήρι της λατρεμένης ηθοποιού. 

Πέρασαν κιόλας 21 χρόνια…Από τη μέρα που έκανες ένα ολόκληρο Έθνος να δακρύσει.Και φαίνεται σε όλους μας σαν "χθες"…

Geplaatst door Αιμίλιος Βουγιουκλάκης op Zaterdag 22 juli 2017

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η μεγαλύτερη σταρ στην ιστορία της χώρας μας, πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996 από καρκίνο. Είχαν περάσει μόλις 63 ημέρες από τη μέρα που η ηθοποιός έμαθε ότι είναι άρρωστη -«μην ανησυχείς, εγώ και στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας», φέρεται να είχε πει στον γιατρό της.

Στην κηδεία της σημειώθηκαν πρωτόγνορες για τα ελληνικά δεδομένα εκδηλώσεις και βέβαια η τηλεοπτική κάλυψη ήταν μία υπερπαραγωγή, χωρίς να απουσιάσουν οι υπερβολές, τα κλισέ και τα άστοχα σχόλια. Κι όμως ο κόσμος παρέμεινε καθηλωμένος στην τηλεόραση αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας αφιερώματα, δηλώσεις φίλων και συγγενών, ακόμη και ανούσια φλυαρία χωρίς καμία καινούργια πληροφορία. Οι εφημερίδες την επόμενη ημέρα επεσήμαναν ότι εννέα στους δέκα τηλεθεατές παρακολούθησαν «το τελευταίο αντίο» στην Αλίκη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...