111
H εντυπωσιακή εικόνα του παγωμένου καναλιού με τους παγοδρόμους να απολαμβάνουν την ευκαιρία που τους δόθηκε για μερικές βόλτες | City of Amsterdam

Πατινάζ στα παγωμένα κανάλια του Αμστερνταμ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2018, 13:28
H εντυπωσιακή εικόνα του παγωμένου καναλιού με τους παγοδρόμους να απολαμβάνουν την ευκαιρία που τους δόθηκε για μερικές βόλτες
|City of Amsterdam

Πατινάζ στα παγωμένα κανάλια του Αμστερνταμ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2018, 13:28

Το πολικό ψύχος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη, εκτός από προβλήματα, προκάλεσε και σπάνια φαινόμενα όπως το πάγωμα των καναλιών στην πόλη του Αμστερνταμ.

Παρά το κρύο όμως οι κάτοικοι της ολλανδικής πόλης δεν έχασαν την ευκαιρία, φόρεσαν τα παγοπέδιλά τους και βγήκαν για… μερικές φιγούρες στην αστική πίστα πάγου, κάνοντας βόλτες κατά μήκος των παγωμένων καναλιών. Άλλοι πάλι έστησαν μέχρι και υπαίθριους αγώνες χόκεϊ στο κέντρο του Αμστερνταμ, ενώ δεν έλειψε και επίδειξη υψηλής τεχνικής από μερικούς παγοδρόμους (δείτε τα βίντεο κάτω).

? Ice-skating on the Amsterdam canals!

For the first time in years, people are ice-skating on the canals in Amsterdam ⛸❄️?Video credit: Saskia Seysener

Geplaatst door TripAdvisor op Vrijdag 2 maart 2018

The Frozen Canals Of Amsterdam

The frozen canals of Amsterdam are something to behold ?❄️

Geplaatst door UNILAD op Zondag 4 maart 2018

Σε κάποια σημεία πάντως, το πάχος του πάγου δεν ήταν αρκετό με αποτέλεσμα οι παγοδρόμοι να πέσουν στο παγωμένο νερό, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...