296
O πατέρας της Δώρας φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ενώ ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του παιδιού του οδηγείται στη δικαστική αίθουσα | INTIMEnews

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Αλήτη πες μου ποιος σε έβαλε να σκοτώσεις το παιδί»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 11:02
O πατέρας της Δώρας φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ενώ ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του παιδιού του οδηγείται στη δικαστική αίθουσα
|INTIMEnews

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Αλήτη πες μου ποιος σε έβαλε να σκοτώσεις το παιδί»

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 11:02

Στον ιχυρισμό ότι στην υπόθεση της δολοφονίας της κόρης του, Δώρας Ζέμπερη, υπάρχουν και άλλοι συνεργοί που κρύβονται πίσω από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο Μανώλη Σοροπίδη, επιμένει ο πατέρας της εφοριακού.

Κατά την άφιξη του κατηγορούμενου στα δικαστήρια για την επανέναρξη της δίκης του, ο πατέρας της Δώρας προσπάθησε και πάλι να του επιτεθεί φωνάζοντας: «Πες μου ποιος σε έβαλε να σκοτώσεις το παιδί. Αλήτη, φονιά».

308136308138

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, απηύθυνε έκκληση στις δικαστικές αρχές να αναζητήσουν τους πραγματικούς υπεύθυνους για τη δολοφονία της κόρης του:

«Θέλω να παρακαλέσω τους δικαστές τους ανακριτές, τους κυρίους εισαγγελείς να ξεπεράσουν τον Σοροπίδη και να ψάξουν πίσω από αυτόν, για το ποιοι πλήρωσαν και σκότωσαν το κορίτσι. Υπάρχει πολύ βρωμιά. Μήπως ναι μπορέσουν να ξεπλύνουν αυτή τη βρωμιά μαι μαζί και το αίμα του παιδιού μου μήπως ξεπλύνει αυτή τη βρωμιά και μπορέσει η κοινωνία να ανασάνει».

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη θέλησε επίσης να ζητήσει συγγνώμη από την ελληνική αστυνομία για τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας του, για τον τρόπο -όπως είπε- που φέρθηκε στους αστυνομικούς (σ.σ. όταν κατά την προηγούμενη μεταγωγή του Σοροπίδη, τους κατηγορούσε ότι προστατεύουν τον δολοφόνο του παιδιού της).

«Αυτοί οι αστυνομικοί, έπιασαν το δολοφόνο που θέλουμε εμείς να λυντσάρουμε σήμερα και από αυτούς θέλουμε να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι μπλεγμένοι με την υπόθεση του παιδιού», είπε, ενώ απάντησε και επί προσωπικού για όσα του καταλογίζει η πρώην συζυγός του: «… επειδή έχω φάει πολύ λάσπη. Για αυτά που λέει η πρώην γυναίκα μου, ποτέ δεν έχω μπει σε καζίνο, όχι να παίξω, δεν έχω μπει μέσα και ποτέ δεν έχω παίξει χρηματιστήριο να χάσω μια μετοχή. Όλα τα λεφτά τα έβαζα πάνω στα παιδιά και την οικογένεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...