359
| ΟΠΑΠ

Παρών στα μεγάλα μπασκετικά γεγονότα του καλοκαιριού ο ΟΠΑΠ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 18:03

Παρών στα μεγάλα μπασκετικά γεγονότα του καλοκαιριού ο ΟΠΑΠ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 18:03

Το ελληνικό μπάσκετ γιορτάζει σήμερα τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Εθνική Ομάδα και ο ΟΠΑΠ τιμά την επέτειο στηρίζοντας χορηγικά τα δύο μεγαλύτερα μπασκετικά γεγονότα της χρονιάς: το AntetokounBros Tournament και το LG AegeanBall Festival.

Σαν σήμερα, το 1987,  η Ελλάδα πανηγύριζε το ιστορικό τρόπαιο που άνοιξε μια νέα σελίδα για το μπάσκετ στη χώρα μας, με σημαντικές διακρίσεις για τις ελληνικές ομάδες και σπουδαίες επιδόσεις από τους Έλληνες παίκτες.

Ο ΟΠΑΠ, όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ, μέσω χορηγικών συνεργασιών και σημαντικών επενδύσεων και δράσεων. Αυτό το καλοκαίρι δίνει δυναμικό παρών, ως Χορηγός, στο AntetokounBros Tournament, 18 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και 25 Ιουνίου στην Αθήνα, και στο LG AegeanBall Festival, 28 Ιουνίου με 2 Ιουλίου στη Σύρο.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκοσμίου, ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ. Μάλιστα, ορισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας σε δράσεις- έκπληξη μαζί με τους παίκτες.

AntetokounBros Tournament

DTΑποτελεί αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, με δύο ξεχωριστές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκτός από επίδειξη των μπασκετικών τους ικανοτήτων, στέλνουν ηχηρό μήνυμα «είμαστε όλοι αδέλφια» (#WeAreAllBros) απέναντι σε κάθε είδους αποκλεισμό.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, που διοργανώνεται από το site Eurohoops.net, oι αδερφοί Αντετοκούνμπο με τους φίλους τους, την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 19.00, στο Nick Galis Hall, θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι το 2005 κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ και το 2006 το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ.

AegeanBall Festival

LG_AEGEANBALL_F_Opap

Γεννήθηκε ως ιδέα από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη και μετά από χρόνια σκέψης, ωρίμασαν οι συνθήκες, έτσι ώστε το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο του 2016.

Το τουρνουά 3×3, που πραγματοποιείται εφέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Σύρο, αποτελεί μια γιορτή του αθλητισμού, που αποκτά σταδιακά διεθνή χαρακτήρα. Ήδη στην  εφετινή διοργάνωση θα δώσουν το παρών μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που υπόσχονται σε όλους υψηλού επιπέδου μπάσκετ, βάσει των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...