168
Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με την απόπειρα της Μπαλατσινού να «σώσει» μια κατσίκα | Instagram

Πάρτι σχολίων στο Twitter με αφορμή την κατσίκα της Μπαλατσινού

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2018, 14:36
Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με την απόπειρα της Μπαλατσινού να «σώσει» μια κατσίκα
|Instagram

Πάρτι σχολίων στο Twitter με αφορμή την κατσίκα της Μπαλατσινού

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2018, 14:36

Αυτές τις ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στην όμορφη Πάτμο, το νησί της Αποκάλυψης, για διακοπές – και ω, τι ανακάλυψη! Σκέφτηκε να «σώσει» μία κατσίκα που βρισκόταν σκαρφαλωμένη σε έναν βράχο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η θαρραλέα Τζένη σκαρφάλωσε στον απόκρημνο βράχο και έδωσε το χέρι στην κατσίκα, η οποία έμεινε να την κοιτάζει απορημένη. Το στιγμιότυπο αυτό, το ανέβασε όπως ήταν φυσικό, στον προσωπικό λογιαριασμό της στο Instagram.

Σώσε και εσύ μία κατσίκα!’ #μπορεις #ζωεπικινδυνα

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Τι κι αν δεκάδες followers της σχολίαζαν ότι οι κατσίκες είναι γεννημένες για να περπατούν σε τόσο απόκρημνες πλαγιές; Εκείνη επέμεινε ότι την καλούσε το καθήκον και το φιλοζωικό της ένστικτο, καθώς έβλεπε την κατσίκα επί δύο ημέρες στο ίδιο σημείο.

Ακολούθησε ένα διαδικτυακό πάρτι με ευφάνταστα και ξεκαρδιστικά tweets, στα οποία, μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίζεται να σώζει και άλλους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου, όπως… ψάρια από πνιγμό, πουλιά από πτήση, κτλ, κτλ, ενώ εμφανίστηκαν και άλλες κατσίκες, κάποιες να κρύβονται για να μην τις κατεβάσει κάτω η Τζένη και κάποιες άλλες να την περιμένουν σκαρφαλωμένες σε κλαδιά δέντρων!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...