163
Μια λύση (με καθυστέρηση) για χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων | Menelaos Myrillas / SOOC

Παράταση για τα ανασφάλιστα οχήματα έως τις 14 Ιουλίου

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2017, 17:33
Μια λύση (με καθυστέρηση) για χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων
|Menelaos Myrillas / SOOC

Παράταση για τα ανασφάλιστα οχήματα έως τις 14 Ιουλίου

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2017, 17:33

Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου για την πληρωμή των ασφαλίστρων των ανασφάλιστων οχημάτων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Σε όσους ασφαλίσουν το όχημά τους μέχρι τις 14 Ιουλίου θα επιστραφεί το ποσόν του προστίμου (250 ευρώ) το οποίο πλήρωσαν, μέσω συμψηφισμού, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Σε αυτή την ημερομηνία αναμένεται να γίνει νέα διασταύρωση δεδομένων και, για όσα οχήματα βρεθούν εκ νέου ανασφάλιστα, θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες τους ειδοποιητήρια.

Να σημειωθεί ότι από τις 15 Ιουλίου και μετά το παράβολο θα κλιμακώνεται: 100 ευρω ως 250 κ.ε., 200 ευρώ απο 250 ως 1.000 κ.ε. και 250 ευρώ για τα μεγαλύτερου κυβισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΥΠΟΙΚ αναζητούσε λύσεις για τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν με την αποστολή ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα οχήματα σε πολίτες οι οποίοι έχουν αποσύρει, έχουν πωλήσει ή έχουν απωλέσει τα ΙΧ αυτοκίνητα ή τα δίκυκλά τους, λόγω καταστροφής, κλοπής ή κατάσχεσης ή τα κυκλοφορούν στο εξωτερικό, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις πολιτών που δεν υποχρεούνταν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους,

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...