141
Mε ειρωνείες και καταγγελίες για απόπειρα εκφοβισμού των εισαγγελικών λειτουργών η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στον Αντώνη Σαμαρά | ΙΝΤΙΜΕnews

Παπαγγελόπουλος σε Σαμαρά: Δεν μηνύεις και το FBI;

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2018, 15:15
Mε ειρωνείες και καταγγελίες για απόπειρα εκφοβισμού των εισαγγελικών λειτουργών η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στον Αντώνη Σαμαρά
|ΙΝΤΙΜΕnews

Παπαγγελόπουλος σε Σαμαρά: Δεν μηνύεις και το FBI;

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2018, 15:15

Σε ειρωνικό τόνο απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για τη μήνυση που υπέβαλε (και) σε αυτόν ο πρώην Πρωθυπουργός σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Νovartis.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού ο πρώην επικεφαλής της ΚΥΠ επί κυβερνήσεως Καραμανλή, προτρέπει τον κ. Σαμαρά να μηνύσει και το FBI που διερευνά την υπόθεση και ταυτόχρονα καταλογίζει στον πρώην πρωθυπουργό απόπειρα εκφοβισμού των εισαγγελικών λειτουργών που έχουν αναλάβει τη δικογραφία.

«Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει.

Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Παπαγγελόπουλος στην απάντηση προς τον μηνυτή του, Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...