288
Οι παίκτες του ΠΑΟ πανηγυρίζουν μετά το γκολ | INTIMESPORTS

Βήμα πρόκρισης από τον εξαιρετικό ΠΑΟ

Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 23:41
Οι παίκτες του ΠΑΟ πανηγυρίζουν μετά το γκολ
|INTIMESPORTS

Βήμα πρόκρισης από τον εξαιρετικό ΠΑΟ

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 23:41

O ΠΑΟ πέτυχε την 100η νίκη του στην Ευρώπη, με 1-0 απέναντι στην Γκαμπάλα, αλλά αυτό που θα κρατήσουν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, είναι η ορμή και η εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο του Ουζουνίδη.

Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήταν σαφώς καλύτεροι από τους Αζέρους και δημιούργησαν ένα σωρό ευκαιρίες για να βάλουν και δεύτερο αλλά και τρίτο γκολ. Στάθηκαν όμως άτυχοι καθώς δυο φορές η τύχη τους γύρισε την πλάτη αφού είχαν δυο δοκάρια ενώ και ο γκολκίπερ της Γκαμπάλα πραγματοποίησε μερικές σωτήριες επεμβάσεις για να κρατήσει αυτό το 1-0. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟ έχει τον πρώτο λόγια πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

O Mολίνς εκτελεί το πέναλτι και ανοίγει το σκορ
O Mολίνς εκτελεί το πέναλτι και ανοίγει το σκορ

Ο ΠΑΟ ήταν εξαιρετικός και προς τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρος και βρήκε το γκολ με τον Μολίνς στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος με τους πράσινους να είναι καλύτεροι, να δικαιούνται ένα γκολ ακόμα, τουλάχιστον, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Με τον Χουλτ να κάνει σπουδαίο ματς από την αριστερή πτέρυγα, τον Κουρμπέλη να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή και τον Χατζηγιοβάνη να δείχνει από τη δεξιά πτέρυγα γιατί τον εμπιστεύεται ο Ουζουνίδης, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες, ο Παναθηναϊκός έδειξε σπουδαία δείγματα για τη σεζόν που ανοίγει.

Οι Λουντ και Μολίνς νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα των Αζέρων στο ξεκίνημα της επανάληψης σε δύο τετ-α-τετ, ενώ η κορυφαία ευκαιρία στο ματς χάθηκε για τον Παναθηναϊκό στο 74΄ με τον Λουντ να σημαδεύει το δοκάρι του Μπεζοτόσνι. Στο 90΄ ο Λουτσιάνο απέτυχε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...