144
Εντρομοι φίλαθλοι τρέχουν αμέσως μετά την έκρηξη της κροτίδας στην πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο | m.ignatiou.com/twitter

Πανικός σε πλατεία του Τορίνο με 1.400 τραυματίες!

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2017, 12:28
Εντρομοι φίλαθλοι τρέχουν αμέσως μετά την έκρηξη της κροτίδας στην πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο
|m.ignatiou.com/twitter

Πανικός σε πλατεία του Τορίνο με 1.400 τραυματίες!

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2017, 12:28

Χάος επικράτησε στο Τορίνο, το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν από τη λήξη του τελικού του Champions League, μεταξύ της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ανέδειξε πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ισπανική ομάδα.

Τριάντα χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί εκείνη την ώρα στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό, όταν προκλήθηκε πανικός από έναν ήχο -μάλλον ήχο κροτίδας- που ακούστηκε και οι παρευρισκόμενοι φοβήθηκαν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ιταλικών ΜΜΕ έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 1.400 άνθρωποι εκ των οποίων οι επτά είναι σοβαρά. Ανάμεσα στους σοβαρά τραυματίες είναι και ένα παιδάκι επτά ετών.

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν πάνω στον πανικό υποχώρησε κιγκλίδωμα που έκλεινε την είσοδο ενός υπόγειου χώρου στάθμευσης.

«Έμοιαζε με νέο Χέιζελ» δήλωσε χαρακτηριστικά μάρτυρας στα ιταλικά ΜΜΕ, αναφέροντας στην ποδοσφαιρική τραγωδία που σημειώθηκε στις 29 Μαΐου του 1985 κατά τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους στο ομώνυμο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...