393
«Με χτυπούν μέσω της γυναίκας μου», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός χωρίς ωστόσο να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το θέμα | ΙΝΤΙΜΕnews

Ούτε κουβέντα από Μπαλτά για τη σύζυγό του: «Μου επιτίθενται λόγω “αριστείας”»

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 18:31
«Με χτυπούν μέσω της γυναίκας μου», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός χωρίς ωστόσο να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το θέμα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ούτε κουβέντα από Μπαλτά για τη σύζυγό του: «Μου επιτίθενται λόγω “αριστείας”»

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 18:31

Χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας για την… ραγδαία επαγγελματική ανέλιξη της συζύγου του, ο Αριστείδης Μπαλτάς έσπευσε να αποδώσει το θόρυβο που προκάλεσε το σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής» σε κάποιους που «θέλουν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» και τον στοχοποιούν προσωπικά λόγω της περιβόητης φράσης περί αριστείας.

Είναι κάτι «σαν εκτέλεση συμβολαίων» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον Real FM, ενώ χαρακτήρισε συκοφαντίες και αστεία πράγματα τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα. «Ολόκληρη κυβέρνηση, προφανώς ενορχηστρωμένη από τον κ. Μπαλτά, προκειμένου να βοηθήσει τη σύζυγό του, προχώρησε σε μια σειρά αποφάσεων υπέρ της ανέλιξής της στο Δημόσιο και στο τέλος, με ένα “πέτσινο” διδακτορικό της έδωσαν και αναδρομικά», ήταν το σχόλιο του κ. Γεωργιάδη σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Ο κ. Μπαλτάς οφείλει να εμφανιστεί και να δώσει εξηγήσεις, διαφορετικά αυτά που γράφονται είναι αλήθεια. Αυτό είναι το “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς;», διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ξεπεράσαμε όλα τα όρια. Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα, εμένα πάνω στη γυναίκα μου», υποστήριξε από την πλευρά του ο πρώην υπουργός και χαρακτήρισε τη σύζυγό «απλή υπάλληλο», χωρίς βέβαια να πει κουβέντα για το πώς μία «απλή υπάλληλος» κατάφερε να «εκτοξευτεί» μέσα σε λίγα χρόνια σε διευθυντική θέση, διεκδικώντας -και πετυχαίνοντας- μάλιστα και μία  γενναία αύξηση των αποδοχών της. Αυτά, αρκέστηκε να πει για την αναδρομική αύξηση του μισθού της, είναι «εσωτερικά της εταιρείας και τη νομοθεσίας».

Ομοίως ο κ. Μπαλτάς δεν είχε τίποτα να πει για τα ασφαλιστικά μέτρα της συζύγου του προκειμένου να παραμείνει στην Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., ή την περίεργη απροθυμία της διοίκησης της εταιρείας να προσβάλει – ως όφειλε – την προσωρινή δικαίωσή της.

Όσον αφορά τέλος, την αναγνώριση του μεταπτυχιακού της, εξήγησε ότι η σύζυγός του ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 2008 και κατέθεσε τα χαρτιά της από εκείνο το έτος για αναγνώριση και συνακόλουθη μισθολογική αύξηση. Παρά, όμως, τις επανειλημμένες οχλήσεις της ίδιας, το μεταπτυχιακό της αναγνωρίστηκε πρόσφατα.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτασαν προς τα εκεί, με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου» είπε ο πρώην υπουργός και έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Ο κ. Μπαλτάς φέρεται να δίνει συνέχεια στο θέμα με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, αλλά και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ κατά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα που υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ στην «Καθημερινή»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...