169
H στιγμή της αιφνίδιας άφιξης Καραμανλή | Υοutube

Οταν ο Κώστας Καραμανλής τράβηξε φώτα και κάμερες από τη Ζέτα Δούκα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2017, 13:59
H στιγμή της αιφνίδιας άφιξης Καραμανλή
|Υοutube

Οταν ο Κώστας Καραμανλής τράβηξε φώτα και κάμερες από τη Ζέτα Δούκα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2017, 13:59

«Photo bomber», «blooper video» είναι μερικοί μόνο από τους νεοφερμένους όρους που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν αστείες, ατυχείς ή άβολες στιγμές μπροστά στον φωτογραφικό φακό ή τις τηλεοπτικές κάμερες. Πρωταγωνιστής σε μία τέτοια στιγμή, το  βράδυ της Δευτέρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης».

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα είχε στηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της αίθουσας προβολής για να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Τότε όμως έφθασε και ο κ. Καραμανλής, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, πέρασε μπροστά από τις κάμερες για να φθάσει στην είσοδο όπου τον υποδέχθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Οι δηλώσεις όπως ήταν επόμενο διεκόπησαν και ακολούθησαν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας. Χαρακτηριστικό της στιγμής ήταν το απορημένο βλέμμα της ηθοποιού.

Untitled

«Ο κ. Καραμανλής, μας διακόπτει… Δεν πειράζει, του το συγχωρούμε. Δεν ξέρει ο κ. Καραμανλής ότι δεν περνάμε μπροστά από τις κάμερες; Δεν υπάρχει! Αστειεύομαι έτσι», είπε με ένα χαμόγελο που μαρτυρούσε ωστόσο έναν υφέρποντα εκνευρισμό. Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...