224
|

ΟΠΑΠ Forward: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις γράφουν το δικό τους success story

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 15:32

ΟΠΑΠ Forward: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις γράφουν το δικό τους success story

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 15:32

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» επιλέγει μία εταιρεία, μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων, για να συμμετάσχει στο β’ κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward. Στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, που στηρίζει την απασχόληση, θα ενταχθούν εφέτος συνολικά 21 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τη μία θα επιλέξει το κοινό, μέσα από την ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Οι εταιρείες που ζητούν την ψήφο μας είναι οι: Athlenda, Pitenis, Άλφα Γεύση και Septem. Κατεβάζοντας στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορούμε να γνωρίσουμε τις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να ψηφίσουμε αυτή που επιθυμούμε να δούμε να αναπτύσσεται, να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.

Η ιστορία επιτυχίας της Diving Status

Παράδειγμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα ενταχθούν εφέτος στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward αποτελεί η Diving Status. Η εταιρεία, που υποστηρίζει το χώρο της ναυτιλίας παρέχοντας υπηρεσίες υποβρύχιας επιθεώρησης, συντήρησης και επισκευής πλοίων, παρακολουθεί το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ από την πρώτη  ημέρα. Η Έφη Ληξουργιώτη, Business Manager της Diving Status, μιλάει για τα οφέλη που αποκόμισε η εταιρεία από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του ΟΠΑΠ Forward αύξησαν τον τζίρο τους κατά 20% και δημιούργησαν 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...