174
(φωτογραφία αρχείου) | InTimeNews

Οικονομική επιθεωρήτρια στον δήμο Θεσσαλονίκης με εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 23:25
(φωτογραφία αρχείου)
|InTimeNews

Οικονομική επιθεωρήτρια στον δήμο Θεσσαλονίκης με εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 23:25

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστασία Τσεμπερά, έπειτα από εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς, Αχιλλέα Ζήση, προκειμένου να διεξάγει έρευνες ύστερα από καταγγελία για εταιρεία.

Το θέμα έθιξε με ερώτησή του ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κουράκης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, ζητώντας απαντήσεις από τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.

«Είναι αλήθεια ότι η κυρία Τσεμπερά είναι εγκατεστημένη στο δημαρχείο εδώ και δέκα μέρες με εντολή του εισαγγελέα διαφθοράς και ψάχνει τα εντάλματα; Ξεκίνησε για δύο συγκεκριμένες εταιρείες για το 2014 – 2018 και επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα εντάλματα που έχουν σχέση με τις προμήθειες στη διεύθυνση ανακύκλωσης και καθαριότητας;», ρώτησε ο κ. Κουράκης.

Τις απαντήσεις, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έδωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αννα Αγγελίδου, η οποία υποστήριξε πως η κυρία Τσεμπερά διερευνά τις καταγγελίες σε βάρος εταιρείας.

«Ήρθε στο δημαρχείο γιατί έχουμε όλο το υλικό και τα έγγραφα. Για να κάνει το καθήκον της. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν καταγγελίες στους δήμους και να έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές να τις διερευνήσουν», σημείωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...