244
Στελέχη της Σήμανσης εξετάζουν την πόρτα του υποκαταστήματος της τράπεζας στην οποία ληστές άνοιξαν άγνωστο αριθμό θυρίδων | ΙNTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «ληστές των θυρίδων» κράτησαν ομήρους σε τράπεζα στον Πειραιά

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2017, 18:44
Στελέχη της Σήμανσης εξετάζουν την πόρτα του υποκαταστήματος της τράπεζας στην οποία ληστές άνοιξαν άγνωστο αριθμό θυρίδων
|ΙNTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «ληστές των θυρίδων» κράτησαν ομήρους σε τράπεζα στον Πειραιά

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2017, 18:44

Γύρω στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, τέσσερις ληστές -με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης- μπήκαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά στην οδό Χατζηκυριακού 27-31 και ακινητοποίησαν τους πέντε υπαλλήλους και τους τρεις πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ληστές είχαν μαζί τους οξυγονοκόλληση και άνοιξαν άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό θυρίδων.

Αρπαξαν χρήματα και άλλα τιμαλφή και στη συνέχεια αποχώρησαν σαν… κύριοι από το υποκατάστημα της τράπεζας.

Οι ληστές μπήκαν στην τράπεζα λίγη ώρα πριν από τη λήξη του ωραρίου. Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε στις 16:49, αφότου οι ληστές είχαν αποχωρήσει από την τράπεζα.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.

Η Τράπεζα Πειραιώς με ανακοίνωσή της ενημερώνει το κοινό πως λόγω ληστείας και υλικών ζημιών δεν θα λειτουργούσε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, το κατάστημα και το ΑΤΜ της τράπεζας επί της οδού Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά.

Η Τράπεζα θα επικοινωνούσε προσωπικά και άμεσα με τους πελάτες που διατηρούν θυρίδες στο συγκεκριμένο κατάστημα μόλις ολοκληρωνόταν η έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Το κατάστημα θα εξυπηρετεί και πάλι κανονικά το κοινό από τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Οι πελάτες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μπορούν την Παρασκευή να εξυπηρετούνται από τα γειτονικά καταστήματα της Τράπεζας.

Η ληστεία θυμίζει την αντίστοιχη έφοδο αγνώστων στις 9 Αυγούστου του 2016 σε υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας, στους Αμπελόκηπους. Τότε, οι δράστες είχαν κρατήσει ομήρους επί δύο ώρες 8 υπαλλήλους και πέντε πελάτες και απέσπασαν 60.000 ευρώ από τις 21 θυρίδες που κατάφεραν να διαρρήξουν με οξυγόνο και τρυπάνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...