305
Το εξώφυλλο της νέας δουλειάς του καλλιτέχνη. Ατμοσφαιρικό και νουάρ | if-gr.org

Ο Βασίλης Λέκκας πρωταγωνιστεί σε ένα φιλμ νουάρ

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2018, 20:26
Το εξώφυλλο της νέας δουλειάς του καλλιτέχνη. Ατμοσφαιρικό και νουάρ
|if-gr.org

Ο Βασίλης Λέκκας πρωταγωνιστεί σε ένα φιλμ νουάρ

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2018, 20:26

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, στο Zonar’s, σε μια ιδιαίτερη βραδιά, έγινε η επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ FILM NOIR -στο οποίο ερμηνεύει μοναδικά ο Βασίλης Λέκκας- προς δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, φίλους και υποστηρικτές του Ιδρύματος.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή που αποκαλύπτει την αισθαντική-κινηματογραφική ατμόσφαιρα σε συνθέσεις των Γιώργου Τρανταλίδη, Γιάννη Σπάθα, Μίμη Πλέσσα, και στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Γιάννη Σπυρόπουλου Μπαχ, Sunny Μπαλτζή, Τάσου Σαμαρτζή, Γεράσιμου Νεόφυτου και Ευγένιου Αρανίτση.

Η πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ έγινε στις 04/12/17 σε μια συναυλία, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θα ακολουθήσει μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι χώροι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Το άλμπουμ του Βασίλη κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ – UNIVERSAL στα δισκοπωλεία και διατίθεται και ηλεκτρονικά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν από το International Foundation for Greece για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος.

Το International Foundation for Greece (IFG) ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη, με στόχο την προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό και τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Το Ιδρυμα έχει τρεις βασικούς στόχους:

1)την κάλυψη ορισμένων επιτακτικών αναγκών που έχουν προκύψει λόγω κρίσης όπως προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία, αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, κάλυψη εξόδων διάγνωσης και θεραπείας για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού κ.α.

2)την προβολή του πολιτισμού και του πνεύματος της Ελλάδος στο εξωτερικό υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα ήταν αλλά και συνεχίζει να είναι κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού επιβραβεύοντας παράλληλα τους Έλληνες που την προβάλλουν στο εξωτερικό

3)τη δημιουργία ενός οχήματος για όλους εκείνους τους διεθνούς εμβέλειας Φιλέλληνες που θέλουν να προσφέρουν και έψαχναν να βρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εκδηλώσουν εμπράκτως την αγάπη τους για την πατρίδα μας και η βοήθεια τους να φτάσει σίγουρα στο στόχο της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...