244
O πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να ψελλίσει κάποιους από τους στίχους του εθνικού ύμνου της χώρας του | Youtube

O Tραμπ ξέχασε (;) τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2018, 12:35
O πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να ψελλίσει κάποιους από τους στίχους του εθνικού ύμνου της χώρας του
|Youtube

O Tραμπ ξέχασε (;) τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2018, 12:35

Ο Μάικλ Γουόλφ το υποστηρίζει στο βιβλίο του «Fire and Fury». Μέλη του Κογκρέσου και σημαίνοντα στελέχη των Δημοκρατικών το επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία. Ψυχίατροι  και ψυχολόγοι αρχίζουν δειλά-δειλά να το λένε δημοσίως. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται να είναι ψυχικά και πνευματικά ικανός να ασκεί τα προεδρικά του καθήκοντα.

Ενα νέο περιστατικό όμως ήρθε να φουντώσει τη φημολογία ότι οι ισχυρισμοί αυτοί μάλλον ευσταθούν, καθώς από ό,τι φάνηκε ο αμερικανός πρόεδρος δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε τους στίχους του εθνικού ύμνου της χώρας του!

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν από αγώνα του κολλεγιακού αμερικανικού φούτμπολ τη Δευτέρα, ο Τραμπ φαίνεται στο βίντεο να μην ακολουθεί παίκτες και θεατές που έψαλλαν τον ύμνο, ενώ δευτερόλεπτα μετά επιχειρεί μάταια να ψελλίσει ορισμένες λέξεις από τους στίχους με παταγώδη ωστόσο αποτυχία.

Η προφανής αδυναμία του προέδρου να ψάλλει τον εθνικό ύμνο της χώρας του, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεων εναντίον του, με πολλούς να σπεύδουν να υπενθυμίσουν τα υβριστικά σχόλια  του Τραμπ κατά της κίνησης διαμαρτυρίας συγκεκριμένων παικτών του επαγγελματικού φούτμπολ (NFL) να γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

«Δεν θα σας άρεσε να δείτε έναν από τους ιδιοκτήτες ομάδας του NFL όταν κάποιος δείχνει ασέβεια προς τον εθνικό ύμνο να πει ‘βγάλτε έξω από το γήπεδο αυτό το καθίκι, απολύεται;» είχε διερωτηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ σε tweet του για τον Κόλιν Κάπερινκ (τον παίκτη που ξεκίνησε το εν λόγω κίνημα διαμαρτυρίας) προκαλώντας μπαράζ σχολίων από «πατριώτες» Αμερικανούς κατά των ασεβών καλοπληρωμένων παικτών του φούτμπολ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...