344
Ο 69χρονος συγγραφέας με ένα μπλουζάκι που φέρει την υπογραφή του | Facebook

Ο Τραμπ έκανε «μπλοκ» στο Twitter τον Στίβεν Κινγκ!

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 18:04
Ο 69χρονος συγγραφέας με ένα μπλουζάκι που φέρει την υπογραφή του
|Facebook

Ο Τραμπ έκανε «μπλοκ» στο Twitter τον Στίβεν Κινγκ!

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 18:04

Ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε άλλο ένα πρόσωπο της δημόσιας σφαίρας στη μαύρη λίστα του: Τον Στίβεν Κινγκ. Κάθε αρνητικό σχόλιο που έκανε ο κορυφαίος συγγραφέας μυστηρίου για τις επιδόσεις, τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο του 45ου προέδρου ήταν από ένα χτύπημα για τον αχαλίνωτο εγωισμό του, ειδικά στο αγαπημένο του πεδίο δράσης, το twitter. Ε, λοιπόν, δεν άντεξε. Ποιος είναι ο Κινγκ που θα αποκαλέσει ολόκληρο πρόεδρο «έναν οξύθυμο ηλίθιο»; Και τι ακριβώς σκέφτεται όταν ευθαρσώς και δημοσίως τον χαρακτηρίζει «κάλπικο πρόεδρο»; Μπλοκ και ξανά μπλοκ, λοιπόν!

Ο αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόσβαση του 69χρονου συγγραφέα στον λογαριασμό του στο Twitter, όπως ενημέρωσε τους χιλιάδες ακόλουθούς του ο Κινγκ την Τετάρτη. «Ο Τραμπ με μπλόκαρε. Μπορεί να πρέπει να αυτοκτονήσω», σχολίασε ο συγγραφέας, συνεχίζοντας το τρολάρισμα που έχει διατηρήσει από τότε που έγινε πραγματικότητα ο εφιάλτης του, δηλαδή πρόεδρος των ΗΠΑ ο ξανθός μεγιστάνας.

Το τελευταίο σχόλιο που είχε αναρτήσει σχετικά με τον αμερικανό πρόεδρο ο συγγραφέας του ανατριχιαστικού βιβλίου «Αυτό», ήταν μία κριτική για το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης: «Το συμβούλιο του Τραμπ είναι μάθημα μεταπτυχιακού στο γλείψιμο», έγραψε την Τρίτη. Αυτό είναι ένα μόνο δείγμα από την πολεμική Κινγκ κατά του Τραμπ. Ο συγγραφέας έχει αναπτύξει σχεδόν εμμονή, τα περισσότερα σχόλιά του τους τελευταίους τέσσερις μήνες -«για τον ίδιο φαντάζουν σαν τέσσερις αιώνες»- αφορούν τον αμερικανό πρόεδρο. Εχει γράψει ολόκληρο σενάριο για να εξηγήσει το φαινόμενο Τραμπ και «τραμπικών» ψηφοφόρων!

Ισως, όμως, το οριστικό «χτύπημα» ήταν ένα άλλο σχόλιο που ανάρτησε ο Κινγκ την ίδια μέρα, για την κόρη του προέδρου. «Αν η Ιβάνκα Τραμπ είχε μεγαλώσει στην εξοχή, όπως μερικοί από εμάς, θα ήξερε πως ο πατέρας της θερίζει ό,τι έσπειρε», έγραψε

Τότε ήρθε το μπλοκ και ο Στίβεν Κινγκ εκτοπίστηκε σε μία «υπαρξιακή, άγονη γη, χωρίς τα ίχνη του Τραμπ!» όπως έγραψε σε άλλο ένα σχόλιό του στο Twitter ο πνευματώδης συγγραφέας.

Αλλά επειδή σε συνθήκες καταπίεσης και λογοκρισίας, οι αντιδρώντες συναντώνται, η βρετανή συγγραφέας, δημιουργός του «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, επίσης θαρραλέα και ένθερμη επικριτής του Τραμπ, έσπευσε να εκφράσει την αλληλεγγύη της στον «μαυρισμένο» Κινγκ: «Εγώ έχω ακόμη πρόσβαση. Θα στα προωθώ». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...