302
Ο Κουέντιν Ταραντίνο στο Φεστιβάλ Σάντανς για την επέτειο 25 χρόνων της θρυλικής ταινία του «Reservoir Dogs» | Nicholas Hunt/Getty Images for Sundance Film Festival/Ideal Images

Νέος Ταραντίνο με θέμα τον σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2017, 15:20
Ο Κουέντιν Ταραντίνο στο Φεστιβάλ Σάντανς για την επέτειο 25 χρόνων της θρυλικής ταινία του «Reservoir Dogs»
|Nicholas Hunt/Getty Images for Sundance Film Festival/Ideal Images

Νέος Ταραντίνο με θέμα τον σίριαλ κίλερ Τσαρλς Μάνσον

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2017, 15:20

Έχεις εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα ηρεμιστικά κάθε φορά που κλείνεις πίσω σου την πόρτα έχοντας ως προορισμό το τοπικό σινεμά. Ξέρεις ότι θα έχει αίμα, πολύ αίμα. Ήχοι εκπυρσοκρότησης θα είναι το μουσικό χαλί του απογεύματος. Καμία από τις ταινίες του δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρέπει επιτέλους να το δεχτούμε, ο άνθρωπος αυτός είναι cult, το ίδιο και το έργο του. Ο λόγος φυσικά για τον, πρόσφατα αρραβωνιασμένο με την 33χρονη σαγηνευτικά όμορφη ισραηλινή τραγουδίστρια Ντανιέλα Πικ, Κουέντιν Ταραντίνο.

2017-06-13T052724Z_680953789_RC1E297DD070_RTRMADP_3_FILM-THEBEGUILED-PREMIERE
Ταραντίνο και η αρραβωνιαστικιά Ντανιέλα Πικ σε πρόσφατο γκαλά στο Λος Άντζελες REUTERS/Mario Anzuoni

Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα στον The Hollywood Reporter o Ταραντίνο έχει ήδη γράψει το σενάριο της νέας του ταινίας με θέμα την πολύκροτη στις ΗΠΑ υπόθεση των δολοφονιών γνωστών και άγνωστων ανθρώπων στα τέλη της δεκαετίας του ’60 από μέλη της επονομαζόμενης «Οικογένειας Μάνσον», ενός κοινοβίου με αρχηγό τον Τσαρλς Μάνσον. Ο τελευταίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε καλιφορνέζικο σωφρονιστικό κατάστημα. Ανάμεσα στα θύματα η 26χρονη, τότε εγκυμονούσα σύζυγος του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ. Είναι το πρώτο φιλμ του σπλάτερ σκηνοθέτη βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

charles_manson-h_2016
Ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον

Η ταινία αναμένεται να γυριστεί στα μέσα του 2018 με τον σκηνοθέτη να έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ο Μπραντ Πιτ, έχοντας πρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία «Άδοξοι Μπάσταρδοι» του Ταραντίνο, φαίνεται να έχει κλείσει θέση στον κινηματογραφικό θίασο· με τη θέση του ρόλου της άτυχης Τέιτ να διεκδικούν η οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς αλλά και η Μάργκοτ Ρόμπι, γνωστή για το ρόλο της θηλυκής πλανεύτρας στο φιλμ «Ο Λύκος της Wall Street (2013)» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το αμερικανικό και διεθνές box office δηλώνει έτοιμο από καιρό για πολυήμερα sold out.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...