221
Ο Παναγιώτης Ρέτσος ζει το όνειρο... | IntimeSports

O Ρέτσος στην Λεβερκούζεν με 22 εκατ. ευρώ!

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 14:15
Ο Παναγιώτης Ρέτσος ζει το όνειρο...
|IntimeSports

O Ρέτσος στην Λεβερκούζεν με 22 εκατ. ευρώ!

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 14:15

Αυτή είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 19χρονος Παναγιώτης Ρέτσος μετακομίζει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό στην Γερμανία και την Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από μία εξωπραγματική πρόταση της ομάδας από την Μπουντεσλίγκα.

Αυτή ήταν η τρίτη και όπως φαίνεται… φαρμακερή πρόταση των Γερμανών στον Ολυμπιακό, μέσα στον τελευταίο μήνα. Η πρώτη στα τέλη Ιουλίου ήταν της τάξης των 16 εκατ. ευρώ και η δεύτερη πριν από την ρεβάνς με την Ριέκα έφτασε στα 18 εκατ. ευρώ. Οσο για την τρίτη που είναι της τάξης των 22 εκατ. ευρώ, εννοείται πως γκρεμίζει κάθε προηγούμενο «ρεκόρ» για τον Ολυμπιακό αλλά και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε αρκετούς, αυτά τα χρήματα φαίνονται εξωφρενικά μιας και μιλάμε για ένα παιδί που μόλις πέρασε έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με την πορτογαλική Αρούκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Η γερμανική ομάδα όμως φαίνεται ότι εκτίμησε τα πλούσια στοιχεία που διαθέτει ο νεαρός και φυσικά τα περιθώρια που έχει να εξελιχθεί.

Ετσι, σε μία ποδοσφαιρική χρονιά όπου ο χορός των εκατομμυρίων καλά κρατεί, η μετακίνηση του Ρέτσου στην Μπουντεσλίγκα προκαλεί αίσθηση κυρίως στην χώρα μας όπου τέτοια ποσά δεν είναι συνηθισμένα.

Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη πιο ακριβή μεταγραφή έλληνα ποδοσφαιριστή ήταν αυτή του Κώστα Μήτρογλου, από τον Ολυμπιακό στην Φούλαμ για 15.200.000 ευρώ και αμέσως μετά αυτή του Κώστα Μανωλά, από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα για 13 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...