321
Ο πατέρας της Μέγκαν σε τηλεοπτική συνέντευξή του | youtube

Ο πατέρας της Μέγκαν εκθέτει τον Χάρι: Μου είπε να δώσω ευκαιρία στον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 22:54
Ο πατέρας της Μέγκαν σε τηλεοπτική συνέντευξή του
|youtube

Ο πατέρας της Μέγκαν εκθέτει τον Χάρι: Μου είπε να δώσω ευκαιρία στον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 22:54

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν, δήλωσε ότι ο γαμπρός του, πρίγκιπας Χάρι, του είχε πει να δώσει στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μια ευκαιρία, προσθέτοντας πως ο εγγονός τής βασίλισσας Ελισάβετ του είπε επίσης ότι έβλεπε με «ανοιχτό μυαλό σχετικά με την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο Μαρκλ -στην πρώτη συνέντευξη μετά την τελετή του γάμου της κόρης του, στην οποία δεν παρευρέθη- αποκάλυψε τις λεπτομέρειες των συνομιλιών που είχε με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Παραπονιόμουν ότι δεν μου άρεσε ο Τραμπ και ο Χάρι μου είπε: ‘δώστε μια ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ’. Διαφώνησα με αυτό, αλλά εξακολουθώ να συμπαθώ τον Χάρι», δήλωσε ο Μαρκλ στην ίδια συνέντευξη, όπως έγραψε το Reuters.

Ο Μαρκλ, 73 ετών, δήλωσε ότι είχε μιλήσει στον Χάρι τηλεφωνικά κατά τους μήνες που προηγήθηκαν του γάμου όπου ο πρίγκιπας του είχε πει ότι ήταν “ανοιχτός στο πείραμα” του Brexit.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άγραφο σύνταγμα της Βρετανίας, οι βασιλείς αποφεύγουν να εκφράσουν οποιεσδήποτε δημόσιες απόψεις για την πολιτική ή τους πολιτικούς.

Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη, αν και οι δηλώσεις του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία στη βασιλική οικογένεια που ακολουθεί στενά την πολιτικά ουδέτερη στάση της.

Υπενθυμίζεται πως ο Τόμας Μαρκλ, εξέφρασε τη λύπη του που δεν ήταν αρκετά καλά στην υγεία του ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της, αλλά δήλωσε ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον “αντικαταστήσει” ο πατέρας του γαμπρού, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Οι εικασίες σχετικά με τους λόγους απουσίας του πατέρα της Μέγκαν λίγο έλειψε να επισκιάσουν τον μεγαλοπρεπή γάμο.

Ο Τόμας Μαρκλ επρόκειτο να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό, αλλά έπειτα από μια σειρά από αντιφατικές δηλώσεις του σε αμερικανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, τελικά δεν παρέστη λέγοντας ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Γίνεται σαφές ότι αυτός ο άνθρωπος, προκειμένου να μείνει στην επικαιρότητα, θα συνεχίσει να εκθέτει τόσο την κόρη του, όσο και τον γαμπρό του, πρίγκιπα Χάρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...