266
| YouTube

Ο Νίκος Αναστασιάδης χτύπησε -και έσπασε- το σφυρί της Γουόλ Στριτ!

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2017, 15:29

Ο Νίκος Αναστασιάδης χτύπησε -και έσπασε- το σφυρί της Γουόλ Στριτ!

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2017, 15:29

Η χθεσινή (Τρίτη) συνεδρίαση της Γουόλ Στριτ έκλεισε με ένα ευχάριστο απρόοπτο, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

Καθώς η 21η Μαρτίου έχει οριστεί ως «Ημέρα της Κύπρου», ο κ. Αναστασιάδης κλήθηκε από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης να κηρύξει τη λήξη των εργασιών της ημέρας, χτυπώντας, κατά παράδοση, το σφυρί τρεις φορές.

Μόλις σήμανε το καμπανάκι, ο κύπριος πρόεδρος φαίνεται ότι έβαλε περισσότερη δύναμη απ’ όση χρειαζόταν, με αποτέλεσμα στο δεύτερο χτύπημά του το σφυρί να σπάσει και το πάνω μέρος του να εκσφενδονιστεί.

hq720
Πρώτο χτύπημα, δεύτερο χτύπημα και το σφυρί εκσφενδονίστηκε! (youtube.com)

Στην αρχή επικράτησε αμηχανία στους παρευρισκόμενους, όμως έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Ο ίδιος μοιράστηκε το αστείο περιστατικό δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter με το εύστοχο σχόλιο: «(Στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης) μου είπαν να χτυπήσω δυνατά και αυτό έκανα!».


Στη συνεδρία παραβρέθηκαν και ο Πόλυς Χατζηιωάννου, διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης στο χρηματιστήριο ναυτιλιακής εταιρείας Safe Bulkers, μαζί με τους κυπρίους υπουργούς Ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη, Συγκοινωνιών Μάριο Δημητριάδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστουδουλίδη, καθώς και τους οργανωτές του επενδυτικού συνεδρίου για την Κύπρο, της Capital Link.

Ο κ. Αναστασιάδης επαίνεσε την επιχειρηματική δράση των Κυπρίων, ενώ τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο το ότι εκ μέρους των Κυπρίων και άλλων επιχειρηματιών σήμανε το τέλος της συνεδρίασης του σημαντικότερου χρηματιστηρίου του κόσμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...