292
Οι καταιγίδες των προηγούμενων ημερών έφεραν προβλήματα στη χώρα | ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ / InTimeNews

Ο «Μίνωας» φεύγει αλλά αφήνει καταιγίδες και ζέστη την Τετάρτη

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 23:57
Οι καταιγίδες των προηγούμενων ημερών έφεραν προβλήματα στη χώρα
|ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ / InTimeNews

Ο «Μίνωας» φεύγει αλλά αφήνει καταιγίδες και ζέστη την Τετάρτη

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 23:57

Αστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και τις θερμές ώρες της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και ενδεχομένως να δώσουν λίγους όμβρους, τοπικού χαρακτήρα, κυρίως σε ορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30, στην Ηπειρο από 16 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 31 βαθμούς, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 29 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν, με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...