191
Πώς θα αντιμετωπίσσει η ομάδα του την απώλειά του; | REUTERS

Ο Μέσι χάνει τέσσερα ματς επειδή έβρισε τον βοηθό διαιτητή

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2017, 18:31
Πώς θα αντιμετωπίσσει η ομάδα του την απώλειά του;
|REUTERS

Ο Μέσι χάνει τέσσερα ματς επειδή έβρισε τον βοηθό διαιτητή

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2017, 18:31

Είναι σίγουρο ότι ο Λιονέλ Μέσι το έχει ήδη μετανιώσει. Στον αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή, σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο γι’ αυτόν ξέσπασμα, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα επιτέθηκε λεκτικά στον βοηθό της αναμέτρησης. Το σχετικό βίντεο κυκλοφόρησε γρήγορα στο Διαδίκτυο με τον βοηθό να καταγράφει το περιστατικό και στο φύλλο αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=Y1nVa9E4NAM

Τα άσχημα νέα για τον Μέσι και την Αργεντινή ήρθαν λίγες ημέρες μετά, καθώς η FIFA ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές! Αυτό σημαίνει ότι ο αργεντίνος σταρ θα παίξει ξανά στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής με αντίπαλο το Εκουαδόρ. Ο Μέσι θα μείνει φυσικά εκτός αγώνα και στον σημερινό (Τρίτη) αγώνα με την Βολιβία αλλά και στα επόμενα ματς με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις πρώτοι από τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση, ενώ ο πέμπτος παίζει πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή, η Αργεντινή είναι τρίτη με 22 βαθμούς και στο -1 από τη δεύτερη Ουρουγουάη (και στο -8 από την πρωτοπόρο Βραζιλία), ωστόσο καραδοκούν σε απόσταση αναπνοής η τέταρτη Κολομβία με 21 και Εκουαδόρ-Χιλή με 20.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...