277
Τι να έχει στο μυαλό του ο Νίκος Κοτζιάς; Ισως ότι με τον Ερντογάν όλα στράβωσαν εξαιτίας του... Ντάνου | George Vitsaras / SOOC

Ο Κοτζιάς λέει ότι για το φιάσκο με Ερντογάν φταίνε το «Survivor» και ο Ντάνος!

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2017, 16:57
Τι να έχει στο μυαλό του ο Νίκος Κοτζιάς; Ισως ότι με τον Ερντογάν όλα στράβωσαν εξαιτίας του... Ντάνου
|George Vitsaras / SOOC

Ο Κοτζιάς λέει ότι για το φιάσκο με Ερντογάν φταίνε το «Survivor» και ο Ντάνος!

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2017, 16:57

Με ένα πραγματικά απρόσμενο, όσο και πρωτοφανές επιχείρημα, επιχείρησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς να απαντήσει στην κριτική περί αρνητικής τροπής που πήρε για τα συμφέροντα της χώρας η πρόσφατη επίσκεψη του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οπως πρώτος «μετέδωσε» από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας -μέσω Twitter- ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, ο υπουργός Εξωτερικών απέδωσε το φιάσκο «στο ότι την προηγούμενη έδωσε συνέντευξη ο Ερντογάν στον ΣΚΑΪ αντί για το ΑΠΕ», και αυτό λέει, «επειδή ο σύμβουλος επικοινωνίας του Ερνογαν είχε επαφές με τον ΣΚΑΪ λόγω Survivor»!!! «Τελικά ο Ντάνος φταίει…», σχολίασε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο βουλευτής του Ποταμιού.

Απέδωσε δηλαδή ο κ. Κοτζιάς την όλη κριτική που δέχθηκε το υπουργείο του για την επίσκεψη Ερντογάν στο ότι το κλίμα χάλασε από τα όσα είχε δηλώσει ο τούρκος ηγέτης την προηγουμένη της άφιξής του, στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στον Αλέξη Παπαχελά.

Δείτε το βίντεο από την τοποθέτηση του υπουργού των Εξωτερικών στην κοινοβουλευτική επιτροπή (το χαρακτηριστικό απόσπασμα για το «Survivor», τον ΣΚΑΪ και τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί στο 21.05 του βίντεο):

https://www.youtube.com/watch?v=Y1gonXikjg4

Ακόμα και αν η περιγραφή του βουλευτή του Ποταμιού έχει μια δόση υπερβολής, οι εξηγήσεις του κ. Κοτζιά σημαίνουν: α) ότι από το υπουργείο Εξωτερικών αποδέχονται εμμέσως ότι η πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση επίσκεψη Ερντογάν είχε κάποιες ανατροπές από τα όσα είχαν προγραμματίσει και β) ότι οι δημοσιογραφικές ερωτήσεις που θα έκανε το ΑΠΕ-ΜΠΕ στον Ερντογάν δεν θα ήταν και τόσο… δημοσιογραφικές – μια άκομψη παραδοχή του τι είδους δημοσιογραφία επιτελεί το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Φιάσκο πάντως κατά τον αρμόδιο υπουργό Εξωτερικών, δεν υπήρξε. Αφήστε που τον βάλαμε στη θέση του τον «προκλητικό» -λόγω των ερωτήσεων που του έγιναν από τον Αλέξη Παπαχελά- γείτονα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...