237
Κάρολος και Μαρκλ θα βαδίσουν μαζί τα τελευταία της βήματα πριν η νύφη «παραδοθεί» στον Χάρι | Reuters/

Ο Κάρολος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 12:18
Κάρολος και Μαρκλ θα βαδίσουν μαζί τα τελευταία της βήματα πριν η νύφη «παραδοθεί» στον Χάρι
|Reuters/

Ο Κάρολος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 12:18

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πατέρας του γαμπρού και μέλλων πεθερός της Μέγκαν Μαρκλ, ο φιλικός μας πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εκείνος που θα βαδίσει μαζί της στον διάδρομο του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου και θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι, στον γάμο του ζεύγους το Σάββατο.

Το παλάτι του Κένσινγκτον με μια λιτή ανακοίνωση την Παρασκευή έβαλε τέλος στη συζητήσεις για το ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο από τη στιγμή που ο πατέρας της νύφης ενεπλάκη στην υπόθεση με τις στημένες φωτογραφίες και έπειτα νοσηλεύτηκε για την καρδιά του.

Είναι χαρά για τον πρίγκιπα της Ουαλίας «να καλωσορίσει με τον τρόπο αυτό την κυρίας Μάρκλ στη βασιλική οικογένεια», ανέφερε η ανακοίνωση.

Με τη νύφη θα μεταβεί στην εκκλησία η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα της Μέγκαν τον έφεραν σε δύσκολη θέση, αν και το ζευγάρι δεν είχε πρόβλημα. Τελικά δικαιολόγησε την απουσία του για λόγους υγείας, λόγω μιας εγχείρησης στην καρδιά.

Επιπλέον το Μπάκιγχαμ ενημέρωσε την Παρασκευή ότι ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, θα είναι παρών στον γάμο, μολονότι έχει αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο.

Εγινε ακόμη γνωστό ότι η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, θα γίνει δεκτή από τη βασίλισσα μαζί με τους μελλόνυμφους. Εχει ήδη συναντηθεί με τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα, αλλά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ -τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου- και την σύζυγό του Κάθριν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...