263
Χωρίς λόγια... | REUTERS/Albert Gea

Οταν ο Ινιέστα δάκρυσε λέγοντας «αντίο» στην Μπάρτσα

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2018, 15:44
Χωρίς λόγια...
|REUTERS/Albert Gea

Οταν ο Ινιέστα δάκρυσε λέγοντας «αντίο» στην Μπάρτσα

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2018, 15:44

Ο Αντρές Ινιέστα, ένας ζωντανός ποδοσφαιρικός θρύλος της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Καταλονία.

Ετσι, ύστερα από 16 σεζόν και την κατάκτηση 32 τίτλων (μαζί με το φετινό πρωτάθλημα), ο 34χρονος Αντρές θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Κίνα (όπως όλα δείχνουν).

Στην αίθουσα της συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν κι οι συμπαίκτες του, οι οποίοι τον χειροκρότησαν. Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του.

«Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Η Μπάρτσα μού έδωσε τα πάντα. Ο μόνος στόχος μου ήταν να πετύχω σ’ αυτόν το σύλλογο κι αυτό το έχω καταφέρει», είπε αρχικά ο Ινιέστα με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του.

Η Μπαρτσελόνα του αφιέρωσε αυτό το βίντεο:

Πλέον, η Καταλονία, η Ισπανία αλλά και ολόκληρη Ευρώπη πρέπει να αποχαιρετήσει έναν από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του όμορφου και υγιούς ποδοσφαίρου. Ο αρτίστας ισπανός λατρεύτηκε από φίλους αλλά κυρίως αγαπήθηκε και από αντιπάλους. Δεν είναι τυχαία η δήλωση του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης ότι «αν ο Αντρές λεγόταν Αντρεσίνιο, αυτή τη τη στιγμή θα είχε δύο Χρυσές Μπάλες».

Ο σπουδαίος μέσος ανάγκασε ακόμα και το το γνωστό περιοδικό France Football να του ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν του έδωσε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα, την οποία δικαιούταν με όλα τα σπουδαία που έχει κάνει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, απλά τον ευχαριστούμε…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...