217
| REUTERS/Mike Segar

Ο 73χρονος Μικ Τζάγκερ έγινε ξανά πατέρας

Σπύρος Σεραφείμ Σπύρος Σεραφείμ 8 Δεκεμβρίου 2016, 19:58

Ο 73χρονος Μικ Τζάγκερ έγινε ξανά πατέρας

Σπύρος Σεραφείμ Σπύρος Σεραφείμ 8 Δεκεμβρίου 2016, 19:58

O τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones έγινε μπαμπάς για όγδοη φορά, την Πέμπτη. Οπως έγινε γνωστό, η σύντροφός του -η οποία είναι χορεύτρια μπαλέτου- γέννησε τον γιο τους στο Μεγάλο Μήλο.

«Ο γιος της Μέλανι Χάμρικ και του Μικ Τζάγκερ γεννήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη και οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι. Ο Μικ βρισκόταν στο νοσοκομείο για τη γέννηση του παιδιού του. Η μητέρα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και ζητάμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους την παρούσα χρονική στιγμή», επισήμανε η Φραν Κέρτις, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των Rolling Stones, μέσω ανακοίνωσης.

Ο Τζάγκερ και η Χάμρικ, ηλικίας 29 ετών, είναι ζευγάρι τα τελευταία 2 χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο 73χρονος τραγουδιστής έχει ήδη 7 παιδιά, όπως επίσης και 5 εγγόνια. Τον Μάιο του 2014 απέκτησε και ένα δισέγγονο.

Προφανώς, εδώ στην Ελλάδα δεν μας κάνει εντύπωση το ότι ένας άνθρωπος της τρίτης ηλικίας μπορεί να γίνει ξανά πατέρας, δεν σοκαριζόμαστε. Τον Ιούλιο της χρονιάς που διανύουμε ο (84χρονος) ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έγινε και πάλι πατέρας από την -κατά 47 χρόνια μικρότερή του- Αλίκη Κατσαβού.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι θα ξεκινήσουν ξανά οι ίδιες συζητήσεις για το αν είναι σωστό να γίνεται πατέρας ένας… παππούς. Ειδικά στην περίπτωση του Τζάγκερ, η ζωή του είναι ροκ και έτσι όλα εξηγούνται. Και δικαιολογούνται…

Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...