169
Οι παίκτες της ΑΕΚ πάλεψαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα | REUTERS/Valentyn Ogirenko

Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0: Eχασε τα… άχαστα και αποκλείστηκε (αήττητη!)

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 22:51
Οι παίκτες της ΑΕΚ πάλεψαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα
|REUTERS/Valentyn Ogirenko

Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0: Eχασε τα… άχαστα και αποκλείστηκε (αήττητη!)

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 22:51

Είναι από αυτά τα βράδια. Που δεν σου πάνε τίποτα καλά. Είτε γιατί είσαι άτυχος. Είτε γιατί δεν είσαι στη βραδιά σου. Η ΑΕΚ τα είχε όλα. Και την ατυχία και την αστοχία των ποδοσφαιριστών της. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να μη σκοράρει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) και ν’ αποκλειστεί όπως ακριβώς ζούσε στην Ευρώπη. Με ισοπαλία. Λευκή, αυτή τη φορά… Οπως και το σκηνικό στο Κίεβο.

Ετσι, η ελληνική ομάδα αποχαιρετά τη διοργάνωση αήττητη (!) σ’ ένα ματς που έληξε 0-0, μετά το 1-1 στην Αθήνα, αλλά θα μπορούσε όχι μόνο να σκοράρει αλλά να πετύχει ένα μεγάλο διπλό. Γιατί και άτυχη ήταν αλλά πολύ κακή στην τελική της προσπάθεια.

Η υπέρβαση σταμάτησε στους «32» του Europa League, αλλά γνωρίζει καλά πως θα μπορούσε αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί.

Οι συνθέσεις

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς): Μπόικο, Μορόζιουκ, Κετζιόρα, Κάνταρ, Χατσερίντι, Σεπέλιεφ (77′ Σεπέντιν), Μπουγιάλσκι, Χαρμάς, Ντερλίς, Γκονζάλες, Τσιγκάνκοφ, Μοράες (92′ Σαπαρένκο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80′ Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (75′ Γιακουμάκης), Μασούντ, Μπακασέτας (70′ Κλωναρίδης), Αραούχο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...