148
Αγανακτισμένος με την ακολουθούμενη πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ σε μία σειρά από ζητήματα εξωτερικής πολιτικής εμφανίζεται ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ | REUTERS/Murad Sezer

Νέο πλήγμα για Τραμπ – τον εγκαταλείπει (;) και ο ΥΠΕΞ Τίλερσον

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2017, 12:29
Αγανακτισμένος με την ακολουθούμενη πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ σε μία σειρά από ζητήματα εξωτερικής πολιτικής εμφανίζεται ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
|REUTERS/Murad Sezer

Νέο πλήγμα για Τραμπ – τον εγκαταλείπει (;) και ο ΥΠΕΞ Τίλερσον

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2017, 12:29

Σκέψεις αποχώρησης κάνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, εξαιτίας των πολλών διαφωνιών που έχει με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Τίλερσον ενδέχεται να εγκαταλείψει τη θέση του ακόμα και πριν το τέλος του έτους.

Οπως μετέδωσε το CNN, o Τίλερσον φέρεται να έχει πολλές διαφορές με τον Λευκό Οίκο σε μία σειρά από ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, μεταξύ των οποίων και η ακολουθούμενη πολιτική έναντι του Ιράν.

Αν και ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του ως το τέλος του έτους,  πηγές δήλωσαν στο CNN το Σαββατοκύριακό ότι δεν θα τους εξέπληττε αν αποχωρούσε και πιο νωρίς. Οι ίδιες πηγές επικαλούνταν γνώση των συζητήσεων του Τίλερσον με φίλους του εκτός Ουάσινγκτον, επισημαίνοντας ότι έχει οξυνθεί η αγανάκτηση του για μία σειρά από θέματα, ενώ δεν φαίνεται στον ορίζοντα κανένα ενδεχόμενο αποκλιμάκωσης της έντασης με την ηγεσία του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...