243
Ο νέος «πίνακας» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας... | Facebook/Παύλος Πολάκης

Νέο photoshop έκανε ο Πολάκης: «Δεν θα γίνουμε Σοβιετία!»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 10:07
Ο νέος «πίνακας» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας...
|Facebook/Παύλος Πολάκης

Νέο photoshop έκανε ο Πολάκης: «Δεν θα γίνουμε Σοβιετία!»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 10:07

Του άρεσε πολύ του Παύλου Πολάκη το σχόλιο με τη Σοβιετία. Οπως είπε και στη Βουλή, είναι μόνον «χιουμοριστικές δηλώσεις στο Διαδίκτυο», τίποτα άλλο. Μάλλον χάζευε τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φούσκωνε από περηφάνια για το τρομερό χιούμορ του. Οπότε σκέφτηκε να συνεχίσει το αστείο. Μπήκε ξανά στο photoshop και ζωγράφισε.

Εκείνος ως δαίμονας, γυμνός, ανάμεσα σε άλλους δαίμονες. Και ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος, Αδωνις Γεωργιάδης, ως άγγελος, με σανδάλια, φτερά, αέρινη κίνηση. Ο «άγγελος» Γεωργιάδης τρυπά τη λόγχη στα πλευρά του «δαίμονα» Πολάκη. Η εικόνα ονομάζεται από τον δημιουργό της «Η κατάλυσις των Σοβιέτ». Και σε σχόλιο του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξηγεί τι θέλει να πει ο ποιητής: «Φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ !!! Κατήλθε Αγγελος εξ’ουρανου .. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ !!!!! (Γελάω απ’ το μεσημερι…)». 

Φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριακου:ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ !!!Κατήλθε Άγγελος εξ'ουρανου ..ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ !!!!!(Γελάω απ' το μεςημερι…)

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Woensdag 5 juli 2017

Μέσα σε 15 λεπτά απάντησε η «μούσα» του κ. Πολάκη. «Λοιπόν ο Πολάκης με βλέπει στον ύπνο του κάθε βράδυ δεν εξηγείται αλλιώς», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, στο Facebook.

Λοιπόν ο Πολάκης με βλέπει στον ύπνο του κάθε βράδυ, δεν εξηγείται αλλιώς

Geplaatst door Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis op Woensdag 5 juli 2017

Το πρώτο σχόλιο – απειλή για την ανάδειξη της χώρας σε μία νέα Σοβιετία που θα κατακτήσει το Διάστημα, με αρχηγούς τον Νίκο Παππά και Πάνο Καμμένο, είχε αναρτήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Κυριακή, απαντώντας σε σχόλιο του  πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλο, ο οποίος μιλώντας στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προειδοποίησε ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Κολομβία» και με αφορμή την πρόσφατη εκτόξευση του τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HELLAS SAT 3 με τις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Όχι κολομβια ,ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριακου !!!!

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zaterdag 1 juli 2017

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...