241
Ο κ. Γυφτόπουλος είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | gyftopoulosantonis.blogspot.gr

Νέο άνοιγμα Μητσοτάκη σε Τζιτζικώστα με Γυφτόπουλο πρόεδρο της Διοικούσας Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2018, 16:23
Ο κ. Γυφτόπουλος είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
|gyftopoulosantonis.blogspot.gr

Νέο άνοιγμα Μητσοτάκη σε Τζιτζικώστα με Γυφτόπουλο πρόεδρο της Διοικούσας Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2018, 16:23

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντώνης Γυφτόπουλος τοποθετήθηκε και επισήμως νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης, του ανώτερου κομματικού οργάνου στη συμπρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς,  επίκεινται και άλλες αλλαγές στα όργανα και τις γραμματείες του κόμματος, τις οποίες θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα η Γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Η απόφαση «μεταφράζεται» ως ξεκάθαρο πολιτικό άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε για την ηγεσία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, τον στενό συνεργάτη, φίλο και κουμπάρο του περιφερειάρχη, Αντώνη Γυφτόπουλο, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης τη στενή συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Βίκυ Ευταξά.

Ο Αντώνης Γυφτόπουλος είναι 53 ετών, πατέρας δυο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα. Έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο, όμως δραστηριοποιήθηκε και έστησε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Επί 16 χρόνια διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ενώ για οχτώ χρόνια διατέλεσε αντιδήμαρχος (καθαριότητας – Μηχανολογίας και Πολιτισμού), αλλά και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης, υπήρξε αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ και επί 16 χρόνια μέλος του δ.σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Επίσης, υπηρέτησε ως μέλος την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, τη ΧΑΝΘ, τον Πολιτιστικό – Μορφωτικό Σύλλογο για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας στα Βαλκάνια ΑΕΡΟΠΟΣ και τη Μουσική Εταιρεία Μακεδονίας.

antonisgyftopoulos2

Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα και έγινε πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...