305
Ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη ήταν η «ψυχή της παρέας», ταυτόχρονα όμως διακρινόταν για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα αλλά και την ηρεμία στη δουλειά του στην Ιntralot | ΠΑΕ Ολυμπιακός

Νεκρός ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 14:37
Ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη ήταν η «ψυχή της παρέας», ταυτόχρονα όμως διακρινόταν για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα αλλά και την ηρεμία στη δουλειά του στην Ιntralot
|ΠΑΕ Ολυμπιακός

Νεκρός ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 14:37

Νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, βρέθηκε ο τρίτος -και μικρότερος σε ηλικία- γιος του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο θάνατος του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη Junior επιβεβαιώθηκε από την ίδια την οικογένεια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

H ανακοίνωση από  το Ίδρυμα Κόκκαλη:

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο «Βενιαμίν» της οικογένειας Κόκκαλη ήταν η αδυναμία του πατέρα του. Εκτός από τη φυσιογνωμική τους ομοιότητα, αυτό που τους συνέδεε στενά ήταν η κοινή αγάπη τους για την υψηλή τεχνολογία και τον Ολυμπιακό.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες».

Απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, με σπουδές Διεθνών Σχέσεων στο Boston University, ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια αυξημένα διοικητικά καθήκοντα στην Ιntralot (αναπληρωτής CEO). Για υποθέσεις της εταιρείας εξάλλου είχε ταξιδέψει και στο Κλίβελαντ όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αχώριστος με τον ετεροθαλή αδελφό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Σωκράτης ήταν η «ψυχή της παρέας» στα πάρτι που έδιναν φίλοι του.

Παρά την lifestyle εικόνα του που είχε επικρατήσει μέσα από τα δημοσιεύματα για τα ξέφρενα γλέντια της παρέας του στη Μύκονο, όσοι τον γνώριζαν, μόνο καλά είχαν να πουν για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, αλλά την ηρεμία που τον διέκρινε στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

kok

«Ο Junior το χει στο αίμα του», έλεγαν, αναγνωρίζοντας  τα  σημαντικά δείγματα γραφής που είχε δείξει στην Ιntralot, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έβλεπαν στο πρόσωπο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior το «μέλλον» του ομίλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...