414
Ο Μέσι δεν τα κατάφερε απέναντι στους αμυντικούς του Περού | REUTERS/Agustin Marcarian

Ακόμη πιο μακρινό το Μουντιάλ για τον Μέσι μετά τη νέα «γκέλα»

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2017, 12:01
Ο Μέσι δεν τα κατάφερε απέναντι στους αμυντικούς του Περού
|REUTERS/Agustin Marcarian

Ακόμη πιο μακρινό το Μουντιάλ για τον Μέσι μετά τη νέα «γκέλα»

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2017, 12:01

Είναι δυνατόν η Αργεντινή του Μέσι και των άλλων μεγάλων αστέρων να «καίγεται» για νίκη απέναντι στο άσημο Περού και τελικά να μην τα καταφέρνει; Και όμως είναι!

Ο αγώνας που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικός για την «Αλμπισελέστε», οι οπαδοί της Εθνικής Αργεντινής γέμισαν το «Μπομπονέρα» και όλοι περίμεναν από τον Μέσι… να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Η Αργεντινή χρειαζόταν την νίκη απέναντι στο μαχητικό Περού για να σώσει την παρτίδα και να «τσεκάρει» το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δεν τα κατάφερε. Το 0-0 υπονομεύει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Μπορεί επί 90 λεπτά να είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά η υπεροχή αυτή δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ με τον γκολκίπερ του Περού στο δεύτερο μέρος να πραγματοποιεί σημαντικές επεμβάσεις. Οσο για τον Μέσι, έμεινε να παλεύει δίπλα στους Μπενεντέτο, Γκόμεζ και Ριγκόνι… Ο απογοητευτικός Ντι Μαρία βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο ενώ οι Ντιμπάλα και Ικάρτνι έμειναν στον πάγκο.

Και σαν να μην έφτανε η κακή εμφάνιση των παικτών του, ο Σαμπάολι είδε τον Γκάγκο να τραυματίζεται σοβαρά (ρήξη χιαστών) λίγα λεπτά αφού τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Ετσι δεν μπόρεσε να κάνει τις αλλαγές που θα επιθυμούσε.

(Απίστευτη στιγμή: Ο Γκάγκο έχει υποστεί ρήξη χιαστών και όμως θέλει να ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο)

Ενδεικτικό του τι συνέβη στο Μπουένος Άιρες και του βάρους από το αποτέλεσμα είναι το βίντεο με το γεμάτο απογοήτευση βλέμμα του Λιονέλ Μέσι ενώ πηγαίνει στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μπόκα Τζούνιορς. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral στα ΜΜΕ και τα social media της χώρας της Νοτίου Αμερικής.

Η Αργεντινή, μπορεί στο δικό της ματς να μη πέτυχε αυτό που ήθελε, όμως η ήττα της Κολομβίας από την Παραγουάη με 2-1 της επιτρέπει να διατηρεί ακόμη αρκετές ελπίδες ζωντανές. Η Χιλή από την άλλη, επικράτησε 2-1 του Εκουαδόρ και κατάφερε να μπει και πάλι στην τετράδα που οδηγεί στα τελικά του Μουντιάλ. Η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την Βενεζουέλα.

Πλέον η ομάδα του Μέσι χρειάζεται μόνο τη νίκη στο Εκουαδόρ για να βρεθεί στα τελικά της Ρωσίας έστω μέσω των μπαράζ…

Η βαθμολογία

1. Βραζιλία 38 (38-11)
2. Ουρουγουάη 28 (28-18)
3. Κολομβία 26 (20-18)
4. Χιλή 26 (26-24)

5. Περού 25 (26-25)

6. Αργεντινή 25 (16-15)
7. Παραγουάη 24 (19-24)
8. Εκουαδόρ 20 (24-24)
9. Βολιβία 14 (14-34)
10. Βενεζουέλα 9 (18-35)

Τελευταία αγωνιστική (11/10)

Βραζιλία-Χιλή
Εκουαδόρ-Αργεντινή
Περού-Κολομβία
Ουρουγουάη-Βολιβία
Παραγουάη-Βενεζουέλα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...