278
|

Νέα επίθεση Δ. Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κουλή» η δήλωση Κούλογλου

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2018, 09:16

Νέα επίθεση Δ. Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κουλή» η δήλωση Κούλογλου

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2018, 09:16

Την αντιπαράθεσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε ο βουλευτής των Ανεξ. Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος μπορεί μεν να ψηφίζει μια χαρά και μαζί με τους αριστερούς συναδέλφους του τα κυβερνητικά νομοσχέδια –ακόμα και τα πιο βαριά– αλλά κατά τα άλλα τον ενοχλεί εμφανώς αυτή η συνύπαρξη.

Μιλώντας, ως συνήθως στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος έφθασε στο σημείο να κάνει λογοπαίγνια με το επώνυμο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και χαρακτήρισε «κουλή» τη δήλωσή του περί τέλους του γάμου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το τέλος του Μνημονίου το προσεχές καλοκαίρι. «Τι εννοεί δηλαδή, ότι θα πάμε σε εκλογές τον Αύγουστο;» διερωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να συνετίσει τον ευρωβουλευτή του καθώς τέτοιες δηλώσεις του «δημιουργούν προβλήμα στην οικονομία».

Ο κ. Καμμένος διαμαρτυρήθηκε γενικά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν τη δυσφορία τους με τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. «Αν νιώθεις εξαναγκασμένος σε μια σχέση, έχεις δύο δρόμους, ή σηκώνεσαι και φεύγεις, ή όπως το λέει και ο λαός “σκας και κολυμπάς”» είπε χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά βέβαια, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ρίχνει νερό στον ίδιο μύλο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν την όψιμη δυσανεξία τους ως προς τους δεξιούς και εθνικιστές εταίρους τους και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ αντεπιτίθενται με οξύς χαρακτρησιμούς, σε μια επιχείρηση και από τις δύο πλευρές να αναδείξουν τις όποιες ιδεολογικές διαφορές τους καθώς πλησιάζουμε προς τις κάλπες και πρέπει να απευθυνθούν σε συγκεκριμένα ακροατήρια.

Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καμμένος επιτίθεται σε συμμάχους του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καταγεγραμμένη η προσωπικού επιπέδου αντιπαράθεσή του με τον Νίκο Φίλη, ο οποίος από την πλευρά του τον έχει χαρακτηρίσει άνθρωπο που συναγελαζόταν με τη Χούντα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...