170
Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν παρών από νωρίς στη συζήτηση, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να απουσιάζει | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Πού είναι ο κ. Τσίπρας; Δεν θα νομιμοποιήσουμε τις 10 κάλπες

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2018, 15:23
Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν παρών από νωρίς στη συζήτηση, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να απουσιάζει
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Πού είναι ο κ. Τσίπρας; Δεν θα νομιμοποιήσουμε τις 10 κάλπες

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2018, 15:23

Την απουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησής του από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής στηλίτευσαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας σε μία πρώτη απότιμηση της εν εξελίξει συζήτησης στη Βουλή για το αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

«Παρατηρούμε ότι υπάρχουν πολλά κατεβασμένα κεφάλια. Όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη να κόψεις και να ράψεις την πρόταση της πλειοψηφίας στα μέτρα σου, πρέπει να είσαι παρών», σχολίαζαν με νόημα στην Πειραιώς, διευκρινίζοντας ότι η επισήμανση αυτή αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που σε αντίθεση με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, προτίμησε να μην εμφανιστεί στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Οι ίδιες πηγές εξέφραζαν την απογοήτευσή τους για την απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ για μία κάλπη, «κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε» και πλέον «εμείς δεν θα νομιμοποιήσουμε καμία κυβερνητική διαδικασία» (με δέκα κάλπες), σημείωναν με νόημα.

Όλα δείχνουν ότι η ΝΔ θα απαντήσει στην απόρριψη του αιτήματος για μία κάλπη είτε μέσω της αποχώρησής της από τη διαδικασία είτε μέσω αποχής από την ψηφοφορία για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...