157
Περί... ευθιξίας, η σκληρή δήλωση της αναπληρώτριας εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη για όσα είπε ο Πρωθυπουργός στην Τρίπολη | Γραφείο Τύπου ΝΔ

ΝΔ: Ξεδιάντροποι οι πλούσιοι επιδοματούχοι υπουργοί του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2018, 14:33
Περί... ευθιξίας, η σκληρή δήλωση της αναπληρώτριας εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη για όσα είπε ο Πρωθυπουργός στην Τρίπολη
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

ΝΔ: Ξεδιάντροποι οι πλούσιοι επιδοματούχοι υπουργοί του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2018, 14:33

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν όσα είπε ο Πρωθυπουργός  από το βήμα του περιφερειακού συνεδρίου στην Τρίπολη, για το θέμα των επιδοματούχων υπουργών του.

«Δεν είναι εύθικτοι οι δύο εκατομμυριούχοι υπουργοί που εξαναγκάστηκαν να παραιτηθούν, όταν έγινε γνωστό ότι ζήτησαν και πήραν 23.000 ευρώ ως επίδομα ενοικίου. Είναι απλά ξεδιάντροποι», παρατήρησε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, για την περίπτωση της Ράνιας Αντωνοπούλου και του συζύγου της Δημήτρη Παπαδημητρίου που τελικά οδηγήθηκαν σε παραίτηση.

Η δήλωση της κυρίας Ζαχαράκη έχει αναλυτικά ως εξής:

«Έχουμε συνηθίσει τον κ. Τσίπρα να υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει, αλλά χθες ξεπέρασε και τον εαυτό του. 

Δεσμεύθηκε για την κατασκευή φράγματος στα Φιλιατρά το οποίο υπάρχει ήδη από το 2015 και έχει εγκαινιάσει η Νέα Δημοκρατία. 

Και μια λεκτική παρατήρηση επειδή μίλησε περί ευθιξίας. 

Δεν είναι εύθικτοι οι δύο εκατομμυριούχοι Υπουργοί του που εξαναγκάστηκαν να παραιτηθούν, όταν έγινε γνωστό ότι ζήτησαν και πήραν 23.000 ευρώ ως επίδομα ενοικίου. 

Είναι απλά ξεδιάντροποι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...