207
Τι υποστήριξε στις δηλώσεις του για την πρώτη ανάγνωση του υλικού της δικογραφίας ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ για δικογραφία Καμμένου: Καμία σχέση με Novartis – σοβαρές καταγγελίες από σοβαρούς μάρτυρες

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 17:38
Τι υποστήριξε στις δηλώσεις του για την πρώτη ανάγνωση του υλικού της δικογραφίας ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ για δικογραφία Καμμένου: Καμία σχέση με Novartis – σοβαρές καταγγελίες από σοβαρούς μάρτυρες

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 17:38

«Για σοβαρές καταγγελίες, απο σοβαρούς ανθρώπους» έκαναν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είδαν σε πρώτη ανάγνωση το υλικό της δικογραφίας για την υπόθεση Καμμένου με τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία (η οποία τελικά ματαιώθηκε).

Οι καταγγελίες που περιέχονται στις καταθέσεις της δικογραφίας για τον Πάνο Καμμένο είναι σοβαρές και προέρχονται από πολύ σοβαρούς μάρτυρες», δήλωσε  το απόγευμα της Παρασκευής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Τα όσα καταγγέλλονται είναι εξαιρετικά σοβαρά και θα απαιτηθεί πολύς χρόνος για ενδελεχή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση των στοιχείων της δικογραφίας. Είναι σοβαρές οι καταγγελίες από πολύ σοβαρούς μάρτυρες και εκατοντάδες οι σελίδες της δικογραφίας. Πρόκειται για καταθέσεις στρατιωτικών», σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος που προέβη μάλιστα και σε σύγκριση των καταθέσεων της δικογραφίας με εκείνων στην υπόθεση Νοvartis: «Είναι πολύ σφιχτά τα πράγματα, εδώ, απεναντίας με τη δικογραφία για τη Novartis», σχολίασε.

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ότι απεκδύεται της προστασίας τού νόμου περί ευθύνης υπουργών και επιθυμεί να αντιμετωπιστεί ως απλός πολίτης, ο κ. Παναγιωτόπουλος αρκέστηκε να πει πως «είναι καλό να θες να βγει η αλήθεια». Ωστόσο όπως επεσήμανε, «δεν κρίνονται οι υποθέσεις αυτές βάσει των δειγμάτων καλής συμπεριφοράς, αλλά υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο και το Σύνταγμα, που ορίζουν αυτά τα θέματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...