400
Ο βρετανός σταρ είναι έτοιμος να διασκεδάσει τους ρώσους θεατές στο στάδιο, αλλά και όλον τον πλανήτη που θα παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις | facebook

Μουντιάλ 2018: ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 18:54
Ο βρετανός σταρ είναι έτοιμος να διασκεδάσει τους ρώσους θεατές στο στάδιο, αλλά και όλον τον πλανήτη που θα παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις
|facebook

Μουντιάλ 2018: ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 18:54

Ενώ οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλον τον πλανήτη μετρούν αντίστροφα για την επίσημη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, σύμφωνα με τον Guardian, θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ, την Πέμπτη, μαζί με τη ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφούλινα, πριν από την αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Σαουδική Αραβία, στο στάδιο Λουζνίκι, στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, μισή ώρα πριν τις 18:00, ο βρετανός τραγουδιστής θα εμφανιστεί ενώπιον των 80.000 φιλάθλων -και μπροστά στον ρώσο πρόεδρο, ο οποίος θα δηλώσει «παρών» στην τελετή- για να ερμηνεύσει το «Let Me Entertain You», έχοντας στο πλάι του την Αΐντα.

«Ηταν ένα παιδικό όνειρο» δήλωσε ο 44χρονος Βρετανός, που υποσχέθηκε ένα αξέχαστο σόου. Από την πλευρά της, η διάσημη σοπράνο, σχολίασε: «Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα».

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Ρωσία, πριν από δύο χρόνια.

Το τραγούδι του «Party like a Russian» είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς -μεταξύ άλλων- στους στίχους μιλούσε για έναν ηγέτη που παίρνει λεφτά από τον κόσμο και χτίζει δικό του διαστημικό σταθμό.

Πάντως ο ίδιος είχε πει ότι το τραγούδι δεν αναφέρεται στον Βλαντίμιρ Πούτιν, αν και στηλίτευε τις συνήθειες, αλλά και την ξιπασιά των μεγιστάνων της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι, πάντως, φαίνεται πως συγχώρεσαν αυτές τις προκλήσεις του Γουίλιαμς, καθώς -την περασμένη χρονιά- ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε πριβέ πάρτι που διοργανώθηκε για τον ρώσο δισεκατομμυριούχο και μέτοχο της Αρσεναλ Αλισερ Ουσμάνοφ.

Μάλιστα, την ίδια χρονιά, ο τραγουδιστής -σε συνέντευξή του- είχε προσφερθεί και να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Eurovision – αστειευόμενος, φυσικά, δείχνοντας, όμως, την αγάπη του προς αυτή τη χώρα. Τότε ανάγκασε τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Pust Govoryat», Αντρέι Μαλάχοφ, να τον ρωτήσει ποιος ήταν ο λόγος που ο ερμηνευτής έσκασε στα γέλια λέγοντάς του: «Φαντάζομαι πως ο μάνατζέρ μου θα έχει βάλει τα χέρια του στο κεφάλι του» εξήγησε  ο Γουίλιαμς, εννοώντας ότι θα τραβάει τα μαλλιά του σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πέρα από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και τη ρωσίδα σοπράνο, ρόλο στην τελετή έναρξης θα έχει και ο Ρονάλντο, όπως ανακοίνωσε η FIFA.

Eννοείται ότι όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον σταρ Ρόμπι, για να δουν πώς θα μπορέσει να διασκεδάσει όχι μόνο τους θεατές, αλλά και αυτές τις παλαιότερες εις βάρος του εντυπώσεις, καθώς είναι πολλοί στη Ρωσία που δεν ξέχασαν τα όσα έκανε ο Γουίλιαμς, ενώ θεωρούν ότι ποτέ του δεν επανόρθωσε επίσημα.

Λογικά, ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να νιώσει τη ρωσική αγάπη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...